MIT NAVN ER KARLA - ALTSÅ HVIS DU IKK’ VIDST’ DET?

Karla

Del på de sociale medier

Karla - Video

11 år gammel og fuld af musik. Karla synger, rapper og danser dagen lang, og sådan har det altid været. Allerede som 3-årig optrådte hun i stuen for forældre og naboer og afkrævede klapsalver af sit publikum. Da hun var 7 rappede hun til sin lillebrors navngivningsfest foran hele familien. Tre år senere stod hun foran 13.000 mennesker i Royal Arena.

Karla elsker musik og føler sig hjemme på en scene. Sin unge alder til trods har hun allerede masser af erfaring og flere end 50 koncertoptrædener på CV’et – hvis ellers en 11-årig havde et CV. For Karla er det bare sjov og ballade og gode oplevelser. Men også noget, hun tager meget seriøst. Hun øver næsten hver dag og drømmer om at blive professionel. Udover en kort periode i børnehaveklassen, hvor hun gerne ville arbejde i Fakta, har hun altid sagt, at hun vil være sanger, når hun bliver stor.

Som ældste barn i en søskendeflok på tre og med to travle forældre er hun vant til at slås for opmærksomheden. Men det har aldrig været noget problem for Karla at gøre sig gældende. Hun har altid haft en naturlig overbevisning om, at det hun har at byde på er relevant og vigtigt for andre. Allerede i børnehaven bemærkede pædagogerne, at hun havde usædvanligt mange ord i sig og en ukuelig tiltro til egne evner – så det med at stille sig op foran et publikum og være “på” er ikke kommet helt ud af det blå.

Karla går i 6. klasse på en helt almindelig folkeskole på Amager, laver TikTok med veninderne og går til hiphop- dans. Hun er en del af skolepatruljen og elsker boller i karry. På mange måder er hun som de fleste andre 11- årige piger. Og så alligevel ikke. For Karla indspiller musik med topprofessionelle producere og bruger mange af sine weekender på at være ude at optræde. Hun har sunget kor for L.O.C. til DR’s store nytårsshow og medvirker på soundtracket til den nye Cirkelinefilm. Hun har stået på scenen sammen med Karen Mukupa, Yakuza og en række andre af de bedste kvindelige rappere i Danmark på en historisk aften til det stort opsatte og udsolgte “Her Er Vi” på Forbrændingen i Albertslund. Og så har hun været med i MGP.

Sammen med klassekammeraten Liva deltog hun i årets MGP med sangen “Brug Din Fantasi”. En fantastisk rejse, der kulminerede d. 29. februar 2020 i Royal Arena og efterfølgende har budt på massevis af fede koncertoplevelser i hele landet. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, og sangen er blevet afspillet 1,5 mio gange på YouTube. Hun bliver genkendt på gaden og tager selfies med fans. Men spørger man hende, hvad der har været det bedste ved at være med i MGP, svarer hun uden at blinke: “alle de nye venner”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karla, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Karla.

For booking af Karla ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Karla

  Del på de sociale medier

  Karla - Video

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.