Søg
kaya bruel og ole

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

”Jeg fandt en sang på vejen” 

Kaya Brüels oldefar, keramiker og musiker Axel Brüel, er nok mest kendt for sin melodi til sangen ”Rapanden Rasmus”. Men det, som de fleste sikkert ikke ved, er, at han også har komponeret 30 sange i 1950’erne med børnerim af Halfdan Rasmussen.

Sangene burde for længst have været en del af vores fælles sangskat, men det bliver de forhåbentlig med Kaya Brüels cd ”Jeg fandt en sang på vejen”, som hun drager landet rundt med for at spille sangene live sammen med sit band.

Om Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

”Jeg fandt en sang på vejen” er Kaya Brüels femte soloalbum, men det første på dansk.

Kaya anser ”Jeg fandt en sang på vejen” som én af hendes bedste udgivelser hidtil, og anmelderne er enige. Cd’en oser af spilleglæde, og der er kun brugt rigtige instrumenter.

Med sig på scenen har Kaya guitarist Ole Kibsgaard (også) kendt fra Kaj og Andrea. Sammen synger og spiller de på en fortællende og underholdende måde disse herlige sange.

Det er musik for både store og små, bedsteforældre og oldebørn, samt alle andre som er vokset op med Halfdan Rasmussens finurlige børnerim.

Musikken er for alle, der elsker god velspillet musik. En dejlig oplevelse for hele familien. Aldersgruppe: 2-10 år – eller måske snarere 0-100 år!

 

Ny forrygende børnekoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

BØRNEKONCERT

Ny forrygende børnekoncert med det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard!

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har spillet et hav af koncerter til stor fornøjelse for familier og børn rundt om i hele landet. Nu har de rystet posen og hiver alle de bedste og mest kendte sange frem fra deres lange karriere inden for børneunderholdning. Kom og hør sange, som du kender fra tv, film og cd’er med bl.a. Kaj og Andrea, Jungledyret Hugo, Drengen der dagdrømte, Åh Abe, Otto er et næsehorn, Cirkeline, Drengen der fik en lillesøster med vinger, Jeg fandt en sang på vejen (der modtog en DMA i 2009) og mange flere. Hiv hele familien med til en super musikalsk dag i selskab med Kaya og Ole.

Målgruppe: 0-10 år

Varighed 1 x 45 min.

Julekoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Julen varer længe

I 2010 udkom cd’en ”Julen varer længe” med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, der har indspillet en række af de mest kendte juleklassikere for børn og deres voksne.

Kaya har sammen med Ole og et hold veloplagte musikere udgivet succes cd’erne ”Jeg fandt en sang på vejen” og “Med Dannebrog på næsen” med sange komponeret af Kayas oldefar i 1950’erne til Halfdan Rasmussens tekster. Cd’erne har solgt over 20.000 eksemplarer og høstet anmelderroser, guldplader samt en Danish Music Award for bedste børneudgivelse. Nu har de samlet holdet igen og helt i samme ånd som på de foregående udgivelser indspillet julesange, der kan danses til og synges med på af hele familien.

Oplev en hyggelig og julefestlig koncert for nisser, børn og godtfolk! Når Kaya og Ole varmer godt op for julekedlen, så den damper og emmer af julestemning og sød musik. Dans og syng med på de gamle klassikere, som ”På loftet sidder nissen”, ”Der lå en lille pebernød”, ”Højt fra træets grønne top” og alle de andre gode og sjove julesange.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet