Søg
klovnen allando bifald e1557258761571

Klovnen Allando

– børneunderholdning i topklasse

Velegnet til børnehaver, fødselsdage, byfester, fastelavn, julefester m.m.

Klovnen Allando lever i en cirkus-fantasiverden med cirkustøjdyr, der kommer og går, når man mindst venter det. Med sin naive og frække og finurlige stil fører han små og store direkte ind i Allandos verden.

Allandos cirkusworkshops

Allando tilbyder også workshops med undervisning i mange cirkusdiscipliner såsom jonglering, linedans, akrobatik og klovneri.  Som afslutning på forløbet hjælper Allando med opsætning af en lille cirkusforestilling, Allando spiller musikken, og deltagerne viser, hvad de har lært.

Allando som julenisse

Juleforestilling med julemusik og julehygge, julesne og julehjerte og Allando i julestemning.

Klovnen Allando har optrådt i 34 år i Cirkus Krone som musiker og klovn.

Referencer:
”TUSIND TUSIND  TAK for en helt fantastisk forestilling. Griner stadig ved tanken om den søde og sjove klovn; efter min mening VERDENS BEDSTE.” – Trine Tietgen.
”Når den uforlignelige, afdæmpede Chaplin-agtige, kluntede Allando, tager fat, er det ikke kun deres jævnaldrende, ‘bestborgerlige’ publikum, men først og fremmest børnene – der brænder så engageret igennem, at man hvert øjeblik venter, at de springer i manegen for at få den tumpe af en Allando til at forstå hvad der foregår.” – Rud Kofoed.

Klovnen Allando har optrådt: ved Aarhus Festuge, Haderslev Børnefestuge, til børnefest på Skejby Sygehus, Randers Byfest, på Smuk Fest og for Dronninglund Sparekasse m.m.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet