Søg
klovnen trampolina

Klovnen Trampolina

Mød Klovnen Trampolina, Pippi Langstrømpes skøre kusine, som ærligt talt er lidt klodset og påstår, hun kan helt vildt meget, selv om børnene må hjælpe hende.

Trampolinas klovnerier inddrager børnene i sit fantastiske univers. Det handler om nærvær, kærlighed og drømme. Børnene hjælper Klovnen Trampolina med at trylle (og faktisk er de en smule meget bedre end Trampolina).

Klovnen Trampolina er et forvokset barn, hun lider af vokseværk, og hun vokser lige så meget på et år, som et normalt barn gør på syv år. Hun er alt, alt for stor, men ikke for stor til at lege.

Der er mange, der tror, Trampolina har store fødder. Det har hun ikke, hun har bare lange tæer!

Trampolina er klovnen, du må grine af!

I Trampolinas tossede klovneshow går alting galt, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!

Klovneunderholdning for barnlige sjæle og specielt egnet for børn mellem 3-9 år.

Ballonartisteri med Klovnen Trampolina

Klovnen Trampolina tryllebinder børn og voksne med sine fantastiske ballonkunstner, der vrides og drejes i de lange balloner, som formes til de mest fantastiske og farverige figurer.
Børnene vælger selv deres yndlingsdyr og farver, Klovnen Trampolina fremstiller alverdens sjove dyr og blomster i en levende dialog med børnene og er altid fuld af tossestreger.

Ballonfigurer kan med succes bruges i f.eks. storcentre, gågader og supermarkeder. Du kan bruge ballonshows til at tiltrække kunder til din butik eller din messestand.

Trampolina er også velegnet til børnefødselsdag eller blot for at skabe en uforglemmelig dag. Børnefødselsdage: indhent et tilbud!  Institutioner: specialpriser på hverdage – indhent et tilbud!

Reference:
”Vi vil bare sige Jer, tusinde tak fordi, at I netop forstod at pejle ned på lige netop det som passede til Stenlille! Trampolina var bare så fantastisk, og vi fik rigtig mange positive tilkendegivelser på, at det var meget bedre end det vi havde sidste år! Jeg tror faktisk godt, at vi i en anden anledning, kunne finde på at booke Trampolina igen. Hun fangede børnene i den grad, og faktisk meget længe på både store og ganske små børn! Og var nemlig god til, at favne alle uanset alderen! Og så formår hun at kaste så meget glæde og humør ud i rummet! Vi var så tilfredse!” – Lotte Krogh, Stenlille Borgerforening.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet