Søg
lasse k cover bifald

Lasse K

– Danmarksmester i børnetrylleri 2018 og en magiker, der forvandler begivenheder til magiske øjeblikke. Hans tryllekunst er en unik oplevelse, der byder på fascination, overraskelse og masser af lattermagi, der vil få dine grinemuskler til at arbejde på højtryk.

Lasse K skaber uforglemmelige øjeblikke både for børn og voksne. Uanset om det er en fødselsdag, fest eller firmaevent, kan han forvandle det til et kreativt og magisk show fyldt med stjernestøv og ballondyr. Han skræddersyr hvert show til lejligheden uden faste trylleformularer, hvilket betyder, at du kan forvente en unik og spændende oplevelse hver gang.

Med anmeldelser som “Ypperligt!” fra moderen, “Personlighed!” fra søsteren, “Farverig fætter!” fra onklen og spørgsmålet “Hvordan gør du, Lasse?” fra nevøen er det tydeligt, at Lasse K formår at forbløffe og underholde sit publikum på bedste vis.

Lasse K er også medlem af Magisk Cirkel Danmark, Danmarks største trylleforening, og har en solid baggrund inden for tryllekunsten siden år 2000.

Så hvis du søger en tryllekunstner til din næste begivenhed, der kan levere magi, sjov og unikke øjeblikke, så er Lasse K det perfekte valg. Lad ham forvandle din begivenhed til noget helt specielt!

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet