Søg
lauge benjaminsen

Lauge Benjaminsen

– en fantastisk jonglør 

Et medrivende, topartistisk, charmerende, humoristisk og musikalsk jonglørshow. Lauge Benjaminsen er en rigtig showman, og der er fuld kontakt til publikum.

Siden Lauge vandt underholdningskategorien i Scenen er din 2007 (TV 2) har han turneret landet rundt med sit forrygende jonglørshow. Det er blevet til over 200 optrædener!

Cirkus Benneweis, Legoland, Tivoli Friheden, byfester, foreninger, firmaer, skoler, små og store arrangementer har alle haft glæde af Lauges flotte show.

Udlandet har også haft bud efter Lauge, som har været på scenen i Spanien, Tyskland, Norge, Las Vegas og Reno i USA.

Der er smil, grin, ohh! og øøjh!, når Lauge fyrer den af med kegler, ringe, devil stick, kosteskaft, mobiltelefon og hele syv bolde i luften!

Det er for børn, unge og voksne i alle aldre.

Lauge Benjaminsen optræder med et forrygende jonglørshow i ca. 25 minutter.

Autografer på foto, snak og demonstration af jongleringsudstyr efter show. Lauge er til rådighed for arrangør ca. 60 minutter, inkl. autografer.

Lauge medbringer eget anlæg samt scenetæppe. Lydanlæg op til 300 personer kan medbringes.

Jonglering – workshop med 40-50 deltagere ad gangen kan aftales.

Referencer:

”Den 15-årige Lauge jonglerer på et forbløffende niveau. Mon ikke vi her har en dansk jonglør, der snart når op i verdenseliten.” – J. Lorentzen, Cirkusnyt.

”Lauge er et af de største danske cirkustalenter og talentet rækker videre end blot til Danmark. Hans show forbløffer og fascinerer og der er tempo fra start til slut. Vi var glade for at kunne præsentere ham på Cirkusmuseet.”

”Legolands gæster fik en på opleveren, da Lauge fyrede sit medrivende jonglørshow af i weekenden d. 13. & 14. juni 09. Fire optrædener på Legolands Eventscene henrykkede og imponerede børn, unge og voksne. Lauge er en af Danmarks bedste jonglører – kun 16 år. Det er artisteri og underholdning i topklasse. Efter hvert show kunne børn og forældre selv prøve kræfter med bolde, kegler og ringe. Der var gang i den, ’se hvad jeg kan’, grin og smil i Lauges Jonglering-workshop.”

”Landets bedste jonglørtalent. Lauge Benjaminsen, optrådte helt ekstraordinært i Cirkus Benneweis. Jeg så Lauge på TV2 og tænkte straks, at han var et stort talent.” – Diana Benneweis.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet