Søg
lille tut cover bifald

Lille Tut

Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 34 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og udgivelser for børn med ca 100 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmerne “Rosa fra Rouladegade” og ”Lille Tut”.
De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Det Kgl Teater, lavet interaktive koncerter med Aalborg Symfoniorkester og komponeret musik til DR ́s Børnekor. De har turneret i Frankrig, Belgien, Estland, Shanghai og i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing.

De har de sidste 25 år spillet mere end 700 koncerter specifikt for de 2 – 5 årige på festivaler, biblioteker og spillesteder og i vuggestuer, børnehaver.

På Lille Tut albummet har de samlet alle deres erfaringer med musik for de allermindste og komponeret 11 sange, der knytter sig til serien.

”Det er vores erfaring, at denne aldersgruppe oplever verden uden filter, og det er derfor vigtigt for os at sætte en kærlig tone an, så børnene føler sig trygge i det musikalske rum.

Musikken skal inspirere til danseglæde, ømhed og opmærksomhed.

Duoen har gjort sig umage med at skabe et varmt og organisk lydbillede, for at underbygge Lille Tut og hendes to venners eventyr i naturens verden.
Derfor har de valgt udelukkende at spille på akustiske instrumenter som Kalimba, Guitarer, Vokaler, Klokker og Ukulele samt at invitere disse gæstemusikere:

Kaare Munkholm på Marimba / Vibrafon og Henrik Sveidahl på Basklarinet / Sopransaxofon.

De brænder for at spille musik for de alleryngste og er meget spændte på at præsentere albummet sammen med Lille Tut serien.”

I 2025 kommer man desuden til at kunne opleve Lille Tut livekoncerter.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet