Søg
line vittrup cover bifald

Line Vittrup

Cirkusartister for en dag

Line Vittrup og Cirkus Benneweis har siden 2010 åbnet dørene op for, at I kan prøve kræfter med de forskellige cirkusdiscipliner.

I vil få mulighed for at lege cirkusartister for en dag og få indblik i livet som artist. Artisten Line Vittrup vil tage godt imod jer og føre jer rundt i denne forunderlige verden.

Efter en velkomst tager Line jer med på en rundvisning i cirkus, og derefter er der cirkusworkshop i teltet.

Her vil I bl.a. kunne få svar på:

– Hvordan det hele mon ser ud, hvis man står på hovedet?
– Hvordan lærer man at jonglere ?
– Hvordan mon det er endelig at få lov til at kaste med tallerkner?
– Er man sjov, bare fordi man har købt en rød næse ?

Alt det og meget mere kan I få svar på.

Men giv agt for flyvende genstande og ømme lattermuskler.

Særdeles velegnet til skoler, firmaer, SFO’er, børnehaver m.m.

De tre nisseprøver

Nisselines største ønske er at blive nisseartist i sin fars juleværkstedsmanege, og hun tror så meget på det, at troen bliver hendes drivkraft.

Da hendes far pludselig står i en uheldig situation, hvor nisseartisterne svigter ham, fordi de er sneet inde på Mallorca, ser Line begejstret en mulighed for, at hendes ønske kan gå i opfyldelse. Men hendes far er ikke tilfreds, da han mener, at Line er alt for lille og uerfaren som nisseartist.

For at optræde i juleværkstedsmanegen skal man have mod, vilje og kunnen. Line bliver ihærdigt ved i sit forsøg på at overbevise sin far. Til sidst accepterer han at finde ud af, om hun kan klare at være en rigtig nisseartist. Han beslutter, at Line skal bestå de tre nisseprøver.

Med udgangspunkt i det barn, vi alle er eller engang har været, oplever vi forholdet mellem far og datter. Stædighed, glæde, trodsighed, latter, udholdenhed, skuffelse, sang og troen på, at du kan, hvad du vil, hvis du ihærdigt bliver ved.

En dejlig familieforestilling for både store og små.

Teaterstykkets varighed er cirka 30 minutter.

Freddie Steckel, som er født ind i cirkusbranchen, har haft hele verden som manege og har suppleret sit fantastiske artistiske og musikalske talent med skuespillets kunst.

Line Vittrup har brugt størsteparten af sit voksne liv på at optræde verden over i cirkus, varietéer og afholdt cirkusworkshop for institutioner samt deltaget i adskillige teaterstykker.

Børnefødselsdage

Drømmer du om en anderledes og forrygende fødselsdag under teltdugens magiske verden i selskab med artist Line Vittrup, er vi klar til at tage dig med på eventyr.

Rundvisning i cirkus efterfulgt af cirkusworkshop, hvor I sammensætter en forestilling, som jeres forældre inviteres til at se.

Tjek, om vi er tæt på din by omkring din fødselsdag, for så har du mulighed for at få en dag, du og dine gæster sent glemmer.

Teambuilding

Cirkus er så bredt et område, at der er plads til alle. Der er ikke nogen roller, der er bedre end andre. Udfordringen ligger i at bryde ud af sin vante rolle og møde sine kolleger et helt andet og ganske sikkert mere legende sted, hvor rollefordeling, teamwork, performance og den positive energi vil være i højsædet. Her vil der være fokus på selve processen.

Dagen kan skræddersyes til netop jeres behov. Cirkusworkshoppen er bestemt også velegnet til sommerfest, familiefest, personaleudflugt og lignende.

NisseLine præsenterer julecirkus for hele familien.

I år vil publikum opleve jongleringsnissen Lauge, der kaster, griber et utal af objekter på et meget højt artistisk niveau. Det er et medrivende, charmerende, humoristisk og musikalsk jonglørshow.

Der er smil, grin, ohh! Og øøjh! når Lauge fyrer den af med kegler, ringe, devilstick, kosteskaft, mobiltelefoner og hele 7 bolde i luften!

I vil også møde den komiske Cascadeurs duo, hvor humoren og de hals brækkende akrobatiske udskejelser er løbende med i forestillingen.

Rigtig god fornøjelse – men giv agt, pas på flyvende genstande og ømme lattermuskler.

Efter showet kommer julemanden og så skal der danses om juletræet sammen med NisseLine.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet