Søg
marcus skovfar cover bifald

Marcus “Skovfar” Øland

Marcus ”Skovfar” bor i den magiske skov, og en gang imellem kommer han ud, for at underholde børn til netop dit arrangement, med ballondyr og sjove historier om de dyr han kender fra skoven.

Oplev Skovfars vanvittige børnerim vækket til live i kæmpe versioner af Skovfars egne børnebøger og fortalt gennem det helt vilde fortællershow, hvor ballondyr, fortælling, børneinddragelse, gak og gøgl, blandes til en helt vanvittig oplevelse for de 3-8-årige, der tager ca. 45 minutter.

Efterfølgende laver Skovfar ballondyr til de børn der har lyst.

Børnene træder med på en rejse ind i den skøre verden, hvor hanen Hakke-Hans skal lægge et æg, eller slangen Sigrid forsøger at sætte grænser for sin mor, der bliver ved med at lave aftensmad af hendes venner.

Skovfar har med fortælleshowet for mere end 10.000 børn, i børnehaver, på skoler, på bytorve, messer, og rundt omkring på landets biblioteker – glæd jer, for der bliver mega sjovt! For de 4-8-årige og tager ca. 45 min.

Det er også en mulighed at bestille Skovfar til at komme og lave ballondyr, eller at bestille en workshop baseret på Skovfars bog ”lær at lave ballondyr med Marcus ”Skovfar” – alle kan lære det” som du kan finde rundt omkring på landets biblioteker.

Hvis du vil have en fornemmelse af Skovfar, så klik ind på hans hjemmeside, eller find hans børnebøger, der hvor du normalt hører bøger.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet