Søg
max dut dino bifald e1567452287344

Max, Dut og Dino

Dette familieshow leverer lattergaranti med fantastisk underholdning for både børn og barnlige sjæle. Den charmerende professor Max og hans yndige assistent Dut og dinosauren Dino indtager scenen med hylende sjove replikker og humørsmittende sange. Dette tempofyldte show er noget som samler børnene og gør showet til en sjov fælles oplevelse for hele familien. Børnene vil ikke kunne lade være at nynne med på de helt nykomponerede sange, der er produceret til showet i de mest fantastiske arrangementer!

Det er et fabelagtigt show med en skøn historie, om en dinosaur-unge der kommer til verden efter at have ligget i et æg i 65 millioner år! Dette sker ved et kæmpe lynnedslag som rammer ægget! Dinosauren vokser op og er nu 5 meter lang og over 3 meter høj, altså en dinosaur i 1-1 størrelse. Her begynder så det nye spændende eventyr hvor børnene deltager aktivt i underholdningen.

Dette er et helt nyt og sjovt koncept, som indtil nu ikke er set før. Medvirkende er Bl.a. Mike Colin Andersen, Gry Meilstrup som hver har over 25 års erfaring i underholdningsbranchen
og er kendt fra både utallige tv, ugeblade og aviser. Oliver Bayless er den professionelle dukkefører som befinder sig inde i dinosauren og sørger for at den opfører sig ordentligt!

Der er yderligere mulighed for at bestille Professor Max udstilling. En udstilling med ægte dinosaur æg, flotte fossiler der er 65 millioner år gammel, bl.a. kan man se sabeltiger kranie, T-rex kranie og en masse andre spændende knogler og seje ting som børnene kan genkende fra de mange berømte ”Jurassic Park” film.

Max, Dut og Dino

Showet er oplagt til bl.a. fødselsdage, center shows, byfester, firma-familie events og børnehaver. Familie spisesteder hvor man kan tilbyde en lækker dinosaur menu og show. Vi tilbyder at skræddersy det herlige show ”MAX, DUT og DINO” så det passer lige netop til din event. Vi kan også ved bestilling i god tid tilbyde et kæmpe T-REX kranie i 1-1 størrelse til indkøbscentre som KÆMPE reklame for det kommende MAX, DUT og DINO” show. Dette vil absolut synligøre at der skal til at ske noget nyt og stort i centeret.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet