Søg
michael back cover bifald

Michael Back

– musik og sjov for børn

Michael Back er en af Danmarks mest erfarne og dygtigste børnemusikere, der i mere end 25 år har begejstret børn og andre barnlige sjæle i hele landet.

Igennem årene er det blevet til mere end 4300 arrangementer for især de mindre børn(1-6år), samt udgivelse af 6 populære børnealbums, med egne sange, der flittigt bliver brugt til leg og bevægelse i landets daginstitutioner, indskolinger og i gymnastikforeninger mv.

Michael Back er kendt for sine sjove og aktiverende børnekoncerter, og for sin helt særlige evne til at fange sit publikum og gøre hver enkelt koncert helt unik. Han er derudover også kendt fra YouTubekanalen ”Musik og sjov TV”,   der p.t. har rundet 3,8 million visninger.

Hans store erfaring og repertoire gør, at han med succes kan spille til enhver børnefest for de mindre børn og andre barnelig sjæle. Det være sig små eller store arrangementer. I 2014 blev han valgt som den første karnevalsprins til Aalborg børnekarneval – nord Europas største børnekarneval. Og sidste år optrådte han på den store scene til Tall ships Race i Aalborg, med ikke mindre end 6 børnekoncerter. Michael Back optræder solo, men har også gerne sammen med gode spillevenner som duo eller trio).

Michael Back optræder til arrangementer for dagplejere, børnehaver og på biblioteker, til byfester, i storcentre og til børnefestivaler mv. P.t. optræder med Michael Back med diverse familiekoncerter, solo eller som duo, og derudover tilbyder han bl.a.følgende aldersopdelte koncerter/ temakoncerter:

Koncerter for de mindste (1-3 år)

Bamse koncert

Til en bamsekoncert med Michael Back kan børn invitere deres ynglings bamse til en sjov fest, hvor de bl.a. møder “Bamse”, der elsker at spille guitar og “Peter Kanin”, der har fået en flot ny afrikansk tromme i i fødselsdagsgave. Det er en sjov interaktiv koncert for de mindste børn, der fra start til slut er med til at synge, spille, hoppe, flyve, danse og ikke mindst lege med deres medbragte bamser.

Hoppe loppe koncert

Er en super hyggelig børnekoncert for de mindste børn og deres voksne. Det er en koncert, hvor der skal hoppes, trampes, vrikkes, danses, synges og ikke mindst leges, til gode kendte børnesange, samt nogle af Michaels allerbedste sange for de mindst, .Det er en børnekoncert i absolut børnehøjde med velvalgte sange og lege der passer til børnenes alder og som kan fastholde de små musikløjerne.

Børnekoncerter (3-6 år)

Fjolletrolde koncert

Med udgangspunkt i sangene fra min ”Fjolletrolde” udgivelse, inviteres børn og barnlige sjæle til på eventyr i den store troldeskov, hvor de bl.a. møder sure trolde, glade trolde, trommetrolde, fjolletrolde, dansetrolde mv. Alle sange kædes sammen af sjove nærværende trolde historier. Der sker noget hele tiden, hvilket betyder at tiden bare flyver, når børnene skal være med til at synge, danse, lege og fjolle.

Kroko-dino koncert

Koncert med sange om søde, flotte, skønne vilde og farlige dyr ☺
I denne koncert har Michael samlet de bedste af s ine dyresange og det er blevet til  en nærværende og medrivende børnekoncert, hvor børnene skal være med til at trampe som elefanter, flyve som fluer, danse som dinosaurer mv. Det er en koncert, der er fyldt med med nye iørefaldende børnesange, der skaber glæde og godt humør.

Udtalelse
”Tarup Bibliotek i Odense har i dag haft kæmpe fornøjelse af at have besøg af Michael Back og hans Kroko-Dino-Koncert.
Ørehængende sange, fjollede bevægelser, professionelt setup og god lyd sikrede en rigtig god oplevelse for alle deltagere i arrangementet.
Michael er nærværende og formidler i øjenhøjde en smittende glæde for musik og bevægelse, som fik alle børn og voksne til at svømme som en fisk og sige som en elefant. Musikglæden blev yderst kompetent og dygtigt formidlet ud i alle hjørner at rummet, og Michael har et stort overskud til at inkludere en stor gruppe børn. Vi vil varmt anbefale at booke Michael til et arrangement”.

Børnekoncerter (5-8 år)

Michaels MuCirkus koncert.

Er en god blanding af iørefaldende børnemusik, krydret med klovneri, trylleri, gammeldagsgøgl, sjov, skæg og ballade. I forestillingen møder man bl.a. trylleklovnen, cirkus aben Knud og musikklovnen Arne, der elsker at spille på alverdens ting. I denne forestilling blander Michael Back sine gøgler- og musiske talenter. Resultatet er blevet en sjov og meget underholdende forestilling, der henvender sig til børn og andre barnlige sjæle. Et godt valgt til skolefesten, underholdningen i bycentret, festivalen m.v.

Udtalelse
”Michael Back optrådte i efterårsferien i Gudenåhuset i Bjerringbro med sit skønne show MUCIRKUS. Der mødte ca. 120 børn og voksne op og de fik sig en rigtig god oplevelse med glad og iørefaldende musik, sjovt trylleri og gøgl samt dans og bevægelse. Michael er super god til at få børnene med – og også de voksne – og der var god stemning hele vejen igennem. Efter det 3 kvarter lange show tog Michael sig tid til at lave ballondyr til alle børn, hvilket også var populært. MUCIRKUS anbefales varmt herfra”
Dagny Vistisen, bibliotekar – oktober 2023

Du har styrke koncert.

Nye sange om børn og følelser:

Med udgangspunkt i det nye børnealbum ” Jeg har styrke”, inviteres der til koncert med sange om børn, børneliv og følelser. Det er sange, som børn kan se sig selv i, snakke med om og som handler om følelser, som mange børn går og tumler med i dagligdagen: Glæde, vrede, håb, det at tro på sig selv, at være ensom, føle jalousi m

Familie-koncerter

Michael Back solo

I 2014 blev Michael Back, af Aalborg børnekarneval(nordens største børnekarneval) udnævnt til den første prins karneval. I kroningstalen af Prins Børnekarneval udtaler Bramwell Flyckt, hvorfor det var børnemusiker Michael Back der blev tildelt den fornemme titel.

“Prins Børnekarneval – det skal være sådan en mega sej én, der aldrig bliver voksen – lidt lige som Peter Pan. Så skal det være én, der tænker på den helt rigtige måde. Én der forstår, hvor meget bamser betyder – og sørøvere – og trolde og nisser – og gode venner. Så skal det også være én, der ikke er som mor og sir’ man ikk’ må pille bussemænd! Og så selvfølgelig én, der kan sætte gang i en rigtig fest, hvor alle synger og danser og har det sjovt. Vi har fundet den helt rigtige prins!”

Med de bedste sange fra sine cd udgivelser, sætter Michael Back gang i en hver børnefest, hvor der skal synges, danses, hoppes, fjolles og leges. Og han kan om nogen fylde selv store scener ud med sin energisk optræde og sprudlende energi.

Michael Back duo
Med fortrinsvis egne og kendte børnesange inviterer ”Michael Back Duo”  til en forrygende børnekoncert, hvor publikum bl.a. møder trommetrolde, fjolletrolde og den barske cowboy Bill, der er helt tosset med at danse cowboy dans. Det er en koncert, som appellerer til fantasien og til at publikum skal aktivt medvirkende. Det er sjovt, det er godt og det er en koncert i absolut børnehøjde og hvor også de voksne får en på opleveren.

Michael Back musikalsk hjælp fra den fantastiske Nordjyske Harmonikaspiller Rasmus Mose, der brænder for at give børn sjove og forrygende musikalske oplevelser med et instrument man ikke hører så tit nu om dage. Rasmus er en af Danmarks absolut bedste harmonika spillere, der i mange år har turneret i diverse harmonika kredse i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Jul

Musik og sjov til julefesten.

Igennem snart 30 år, har Michael Back underholdt til mange forskellige julearrangementer. Han har lavet mange forskellige juleshows og har masser af repertoire, der gør at jeg kan optræde til julearrangementer i dagplejen, børnehaver, skoler, biblioteker, firmaer, storcentre m.v.

Michael Back optræder ikke som julemand, men optræder gerne som musiknissen, der synger og spiller til sangene og legene omkring træet. Derudover optræder Michael gerne med sit juleshow ”Hej Nisse”, med sange og lege fra hans youtube julekalender, af samme navn. Forestillinger er en god blanding af trylleri, sjov, skæg og ballade, krydret med gode, skønne og hyggelige julesange. Udover at optræde solo, så tager han gerne – til større arrangementer – harmonika Nissen Rasmus med.

Se en julevideo med Michael Back og Rasmus Mose:

De sidste to år har Michael Back og Rasmus Mose, spillet onlinejulekoncert for landets børnehaver mv. En af disse julekoncerter kan ses på følgende link:

 

Næste år har Michael Back 25års jubilæum som fuldtids – børneunderholder, børnemusiker, musikformidler, komponist, kursus/ fordragsholder mv. I denne anledning arbejdes der p.t. på udgivelse af web apps for både børn og voksne, et nyt børnealbum, samt diverse jubilæumskoncerter.  Michael Back er autodidakt børnemusiker, er uddannet pædagog, og har diplom i rytmisk musik og bevægelse.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet