Søg
michael koed cover bifald

Michael Koed

En karismatisk og energisk børneunderholder, der har gjort det til sin mission at skabe magiske øjeblikke for børn i alle aldre. Med sit store talent for at underholde og engagere, har Michael optrådt på utallige børnefester, arrangementer og skoler over hele landet.

Hans shows er fyldt med skægge historier, tryllekunst, ballondyr, musik og meget mere, alt sammen præsenteret med en skøn portion humor og hjertevarme. Michael formår at skabe en interaktiv og festlig atmosfære, hvor børnene får mulighed for at deltage og opleve uforglemmelige øjeblikke.

Uanset om det er en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller en skolefest, så leverer Michael Koed altid en underholdende og farverig forestilling, der får børnene til at grine, danse og have det sjovt. Hans evne til at forstå børns fantasi og begejstring gør ham til en af de mest efterspurgte børneunderholdere i Danmark.

Michael Koed har dedikeret sit liv til at sprede glæde og smil blandt børnene, og hans passion for sit arbejde skinner tydeligt igennem i hans optrædener. Han er ikke blot en børneunderholder, men en ægte entertainer, der formår at skabe uforglemmelige øjeblikke for alle, der er heldige nok til at opleve hans magi.

Michaels forskellige show er:

Bobo og lirekassemanden!

Lirekassemanden spiller selvfølgelig på sin lirekasse og Bobo hans lille abe står pænt på lirekassen mens der spilles skøn lirekassemusik, det er også muligt at få musikken spillet på en ”harmonika” samme musik som på lirekassen.

Aben gør ingenting, men lirekassemanden fortæller historier om Bobo.

Lirekassemanden underholder med god musik og historier til fester og på gader og stræder, ja alle steder hvor man gerne vil have lirekassemusik.

Jack The Heart

Jack har brugt meget tid på at spille kort og kan rigtig god lide at lege med kort, desværre kom han til at spille kort med de forkerte mennesker og tabte en del penge , og så syntes Jack at det var på tide at se noget andet. Så han tog derfor en tur til Europa hvor han er havnet her i Danmark , og hvor Jack efterhånden har været i mange år, så nu tror han at man slet ikke kan høre at Jack kommer fra Chicago.

Hans navn betyder lidt frit oversat Hjerter Knægt, for han er damernes mand, og kan godt finde på at flirte med alle de kønne piger der er her i Danmark, og lave skæg med de danske mænd.

Jack optræder med forskellige ting med snor og reb, det er helt utroligt hvad man kan lave med et reb, og tryllerier. Han er også ret skrap til at få ting til at forsvinde , sommetider dukker tingene op igen – og andre gange bliver de bare helt væk!?

Kæmpe Kaninen og ???

– ja, hvem skal det være?

Mulighederne er mange det er KUN din fantasi der sætter grænsen! om det skal være en kok, en cowboy, en tømrer eller noget helt andet der skal sidde i hatten på kaninen.

Denne figur kan bruges til rent walk around , til at dele feks. Reklamer eller andre ting ud til både børn og voksne, den kan også bruges som indledning til  en tema fest / en byfest eller feks. En firmafest, hvor det så forsættes med trylleri og eller balloner bagefter, det er også mulighed for at rytteren laver balloner, eller lidt close up tryl mens han sidder i hatten, kaninen er en ren vinder til påske.

Som tidlig skrevet så er det kun DIN FANTASI det sætter grænsen for hvad figuren skal underholde dine gæster med.

Kaptajn Vom

Kaptajn Vom er den hyggelige, men også den meget bestemte skibskaptajn som går og laver flotte ballonfigurer til både unge og gamle.

Han har altid en kvik bemærkning til alle og enhver, han kan også godt finde på at lave et enkelt trick eller to undervejs.

Han er rigtig god til Walk Around i butikscentre, til byfester, på gader og stræder ja til alle slags fester og begivenheder så er kaptajnen lige den rette til jobbet.

Klovnen Micki

Sjov og spas? – eller bare et godt grin. Så er der kun en ting at gøre! Tilkald klovnen Micki, for så er du sikke på at dine gæster for en kanon oplevelse i form af et godt grin, en flot ballon eller en overraskelse i form af en magisk trylleshow.

Klovnen Micki  går rundt og lave flotte balloner til både unge og gamle, han har altid en kvik bemærkning til alle og en hver, han kan også godt finde på at lave et enkelt trick eller to under vejs, ham er ikke altid så heldig med hvad han laver, men det ender som regel god og altid med et grin.

Klovnen Micki er rigtig god til walk around, shows med trylleri og hvad I ellers har brug for, specielt til børn og barnlige sjæl, og så kan han lokkes til næste alt.

Strudsen Mathilde og ???

– ja, hvem skal det være?

Mulighederne er mange det er KUN din fantasi der sætter grænsen! Om det skal være en kok, en cowboy, en tømrer eller noget helt andet der skal sidde på ryggen af Mathilde.

Denne figur kan bruges til rent walk around , til at dele feks. Reklamer eller andre ting ud til både børn og voksne, den kan også bruges som indledning til  en tema fest / en byfest eller feks. En firmafest, hvor det så forsættes med trylleri og eller balloner bagefter, det er også mulighed for at rytteren laver balloner, eller lidt close up tryl mens han rider på Mathilde.

Som tidlig skrevet så er det kun DIN FANTASI det sætter grænsen for hvad figuren skal underholde dine gæster med.

P.S. Mathilde er den eneste af sin slags her i Danmark, så nu har du muligheden for at tilbyde dine gæster en unik oplevelse.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet