Michael Lindegaard

Artister - Bugtaler

michaellindegaard09

Del på de sociale medier

Michael Lindegaard - Video

Michael Lindegaard

– bugtaler

Står De og mangler en forrygende, forførende og fascinerende og frem for alt en morsom og anderledes underholdning til et arrangement, hvad enten det er lille eller stort, for børn eller voksne, så kan bugtaler Michael Lindegaard måske være Deres løsning.

Michael Lindegaard er en af Danmarks dygtigste bugtalere. Med sit forrygende show og eminente evner som bugtaler tager Michael sammen med sine dukker publikum med storm.

Som noget helt nyt kan Michael Lindegaard med stolthed præsentere sin nyeste dukke – Eddie.

Eddie er Danmarks absolut flotteste og mest imponerende dukke i sin klasse, og den helt rigtige makker til at matche Michael Lindegaard.

De første 20-30 minutter af Michael Lindegaards performance, underholder han med en eller flere af sine dukker. Undervejs involveres én eller flere blandt publikum i trylleri og andet sjov. Her er det oplagt, at det er fødselaren, brudeparret eller chefen, der kommer op.

Når dukkerne er gemt væk, tager Michael Lindegaard én blandt publikum op og bruger vedkommende som en slags levende bugtalerdukke, hvor der lægges stemme til. Her er det ofte dagens hovedperson, som Michael Lindegaard får til at bryde ud i sang, som en forrygende afslutning på showet.

Showets indhold tilpasses naturligvis lejligheden, alt efter om det drejer om en optræden til en rund fødselsdag, en julefrokost eller i en børnehave. Der er aldrig to shows, der er ens, da der ændres i det undervejs, så det altid passer til det aktuelle publikum.

Såfremt det ønskes, kan der i starten af showet, komme noget personligt ind om fødselaren, brudeparret, konfirmanden osv.

I alt varer showet: 1 x 30-45 min. alt efter, hvad tiden tillader, og der aftales. Det kan evt. deles op i f.eks. 2 x 20 min. ved større arrangementer.

Brug også Michael Lindegaard og Eddie til messer og udstillinger. Jeres stand vil automatisk få en del opmærksomhed, hvor I vil skille jer ud fra konkurrenterne.

Referencer:

Ud over at have underholdt ved et hav af privatfester, byfester, foreningsarrangementer, skoler og børnehaver har Michael Lindegaard bl.a. optrådt for:

 • DLG
 • Bygholm Park Hotel (Scandic)
 • Coca Cola
 • Velux
 • Triscan a/s
 • Lån og Spar Banken
 • Horsens Kommune
 • Super Brugsen
 • R82
 • Børneafdelingen på Kolding sygehus

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Lindegaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Michael Lindegaard.

For booking af Michael Lindegaard ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  michaellindegaard09

  Del på de sociale medier

  Michael Lindegaard - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.