Søg
michael milo

Michael Milo Jørgensen

– en interaktiv koncert for børn

Michael Milo Jørgensen spiller rytmiske børnesange – rock, calypso og bossa nova – og synger og leger med børn og voksne. Børnene aktiveres med klap, hop og sang og bliver også inddraget i koncerten med spil på en marimba fra Cuba.

Michael Milo Jørgensen synger og spiller guitar, med sig har han ”to små musikere, der sidder i en æske og spiller på trommer og bas”, hvilket får det til at lyde som et helt orkester. Det er rytmisk musik, leg og bevægelse, eller som en pige sagde: ”Det er, som om musikken kommer ind i øret og ud i benene.”

Michael Milo Jørgensen spiller som solist for mange grupper af børn i alderen 0-12 år. Børneinstitutioner, biblioteker, byfester m.m. Koncerten er også velegnet til familiearrangementer.

Referencer:

”Michael Milo Jørgensen havde en fantastisk kontakt til børnene, musikken var god, iørefaldende – og omkvædene var nemme at synge med på.” – Henriette Carlsen, pædagog, børnehaven Æblet, Ebeltoft.

”Et rigtig godt musikalsk arrangement for børn og voksne. Michael Milo Jørgensen fik hurtigt børn og voksne aktiveret, så alle udfoldede sig til den rytmiske musik. Arrangementet kan varmt anbefales til alle børnebiblioteker.” – Kirsten Boelt, bibliotekar, Det Nordjyske Landsbibliotek.

Kirkekoncert med Michael Milo Jørgensen

Interaktiv koncert for børn er også velegnet til kirker. Michael har spillet i flere kirker bl.a. Møgeltønder Kirke.

Spilletid: 1 x 60 min. Eget anlæg medbringes.

Om Michael Milo Jørgensen

Michael Milo Jørgensen er uddannet pædagog, og han er leder af børnemusikgrupperne Spil’opperne og SalsaMortale, som bl.a. har spillet på Plænen i Tivoli, Langelands Festival, Copenhagen Jazz Festival, Musikhuset Århus, Køge Bugt Kulturhus, Karneval i Aalborg, Brædstrup Festival, Frederikssund Festival og Blaabjerg Børnemusikfestival.

Michael har flere gange turneret i Grønland, og han har bl.a. spillet ved Nuuk Festival. Michael Milo Jørgensen har desuden spillet i Tyskland, Norge og Sverige, og han synger også på svensk.

”Ka’ Lypso hoppe? – og andre sange der bevæger børn” – en cd med ti sange der bevæger børn.
Pressen skrev om cd’en: ”Musikalsk i himmelhøjde – pædagogisk i børnehøjde”.
Musikere: Poul Halberg, Jens Haack, Linda Andrews, Michael Milo Jørgensen m.fl.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet