Søg
mister tik tak cover bifald

Kendt fra Cirkus Arenas Cirkusland. underholder til Børnehaver.  børnefødselsdage til receptioner og firmaer. Han  kan også integreres i en større forestilling eller show  med flere artister.  Der kan også tilbydes Cirkusskole.

Show eller Cirkusworkshop med Mister Tik Tak

Oplev et show for hele familien med Mister Tik Tak, med musik sang. Trylleri, sæbebobler og meget mere.
Der er os mulighed for os at opleve den uformelle cirkusskole før showet, hvor børnene er med til at stille cirkus op og derefter prøver kræfter med en række af de klassiskecirkusdiscipliner: jonglering, hulahop, tallerken balance, djævle stik, og sjippetorv. Der vil også være mulighed for at lære at lave ballondyr i ballonskolen.

Cirkusworkshoppen kan foregå før en forestilling, hvor de deltagende børn efterfølgende får mulighed for selv at stifte bekendtskab med cirkusverdenen og være en del af forestillingen. Workshoppen kan foregå alene eller som en samlet aktivitet til et event med flere artister.

Træd sammen med Mister Tik Tak ind i manegen og oplev på egen krop cirkussets magiske univers.

En børneforestilling med overraskelser, med sang. Trylleri samt balloner og sæbebobler. TIK TAK optræder med sit show på alle mulige steder lige fra børnehaven til indkøbscentret, indendørs såvel som udendørs.

Show med Kalle Kanonkugle – Pirattrylleri og balloner.

Oplev Kalle Kanonkugle med sabelslugning og pirattrylleri fra hans rejser rundt på de 4 verdenshave, hvor han kan fortælle en masse røver historier fra, kombineret med ballondyr (Ballondyr er der mulighed for at købe efter showet).

Indianeren Talene Vandfald til temafester og Professor Briano gl. dags Cirkus ala Trebini

Disse figurer har også alle optrådt i  Cirkus Arenas Cirkusland.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet