en anderledes interaktiv koncert

moniques verden 4 bifald

Del på de sociale medier

Monique’s Verden - Video

Oplev en anderledes interaktiv koncert med sangerinden Monique fra Monique’s Verden.

Iført strutskørt og omgivet af glade børn og tøjdyrsvennerne, Max, Marley, Marvin og lille Molly, tilbyder sangerinden Monique timevis af lærerig underholdning, gode fortællinger, syng med-sange og hyggelige iPad-stunder for de 3-6-årige med hendes nye børne-app ”Monique’s Verden”.

Monique deler sin finurlige og fantasifulde tilgang til verden med alle de børn, der har lyst til at være med.

Sangerinden Monique, der bl.a. er kendt fra populære børnehits som ”Tangokat” og ”Vindens farver”, er desuden også uddannet skolelærer, psykoterapeut og coach. En baggrund, der ikke fornægter sig. Ydermere indtaler hun tv-serier og speaker reklamefilm.

”Mit ønske er at styrke børnenes sproglige, musikalske og motoriske færdigheder gennem musik, sang og leg, og samtidig være med til at udvide deres horisont med gode og lærerige eventyr og fortællinger, der kan opfordre til snak børn og forældre imellem – også om emner, der ellers kan være svære at tage hul på,” forklarer Monique om den nye børne-app og videoerne deri.

”Jeg er for evigt taknemmelig for alle de inspirerende sjæle, jeg har mødt på min vej, de har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg håber, jeg med denne lille app kan være med til at åbne op for endnu mere kreativitet. Tænk, hvis jeg kunne være den, der kunne inspirere andre,” siger Monique.

Koncerten byder på masser af sjov og ballade, syng med, dans, fagter og leg og ikke mindst et møde med fire fantastiske tøjdyr.

Monique’s Verden til julearrangementet
Monique’s Verden kan også bookes til jul med julekulisse, julekugler, guirlander, julesange og salmer samt julehistorier, og selvfølgelig er tøjdyrene iført nissehuer og Monique fint nissepigetøj.

Bonus:
I kan hente kopitegninger af tøjdyrene, som kan farvelægges på dette link, disse må man meget gerne dele og lægge op på Monique’s Verdens Facebook-side : http://facebook.com/moniquesverden

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique’s Verden, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Monique’s Verden.

For booking af Monique’s Verden ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  moniques verden 4 bifald

  Del på de sociale medier

  Monique’s Verden - Video

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.