Søg
monique hero

Monique’s Verden

Oplev en anderledes interaktiv koncert med sangerinden Monique fra Monique’s Verden.

Iført strutskørt og omgivet af glade børn og tøjdyrsvennerne, Max, Marley, Marvin og lille Molly, tilbyder sangerinden Monique timevis af lærerig underholdning, gode fortællinger, syng med-sange og hyggelige iPad-stunder for de 3-6-årige med hendes nye børne-app ”Monique’s Verden”.

Monique deler sin finurlige og fantasifulde tilgang til verden med alle de børn, der har lyst til at være med.

Sangerinden Monique, der bl.a. er kendt fra populære børnehits som ”Tangokat” og ”Vindens farver”, er desuden også uddannet skolelærer, psykoterapeut og coach. En baggrund, der ikke fornægter sig. Ydermere indtaler hun tv-serier og speaker reklamefilm.

”Mit ønske er at styrke børnenes sproglige, musikalske og motoriske færdigheder gennem musik, sang og leg, og samtidig være med til at udvide deres horisont med gode og lærerige eventyr og fortællinger, der kan opfordre til snak børn og forældre imellem – også om emner, der ellers kan være svære at tage hul på,” forklarer Monique om den nye børne-app og videoerne deri.

”Jeg er for evigt taknemmelig for alle de inspirerende sjæle, jeg har mødt på min vej, de har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg håber, jeg med denne lille app kan være med til at åbne op for endnu mere kreativitet. Tænk, hvis jeg kunne være den, der kunne inspirere andre,” siger Monique.

Koncerten byder på masser af sjov og ballade, syng med, dans, fagter og leg og ikke mindst et møde med fire fantastiske tøjdyr.

Monique’s Verden til julearrangementet
Monique’s Verden kan også bookes til jul med julekulisse, julekugler, guirlander, julesange og salmer samt julehistorier, og selvfølgelig er tøjdyrene iført nissehuer og Monique fint nissepigetøj.

Bonus:
I kan hente kopitegninger af tøjdyrene, som kan farvelægges på dette link, disse må man meget gerne dele og lægge op på Monique’s Verdens Facebook-side : http://facebook.com/moniquesverden

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet