Moster Mies Orkester

q min

Del på de sociale medier

Moster Mies Orkester

Moster Mies Orkester spiller lyst og energisk musik og får børnene til at danse, synge, grine og lave sjove bevægelser. En koncert, hvor børnene er med på mange planer. Her vil de møde et orkester med iørefaldende sange. Hver enkel sang er en historie, der driver af humor og poesi.

Når vi har slukket ”ildebranden”, skal vi ud at rejse. Vi besøger “Sukkermanden”, og vi kommer til troldeskoven. Vi spiser frokost med troldene, mens de slås om, hvem der skal bestemme. Vi danser, hopper og drømmer om stjernerne på himlen. Dukken, Moster Mie, er med på hele rejsen, hun danser og kommenterer koncerten, og vi møder flere af hendes sjove venner.

Moster Mies Orkester består af tre erfarne musikere med autodidakt eller konservatorieuddannet baggrund. Hver især har de erfaringer, der strækker sig lige fra argentinsk folkemusik, latin og salsa til nordisk folkemusik, børneteater og opera. 

Marco Martiri: vokal og guitar (Danmark/Argentina)
Fernando Massino: trommer og kor (Argentina)
Eduardo Zapata: elguitar og kor (Peru)

Mens sangene er på dansk med masser af humor, rim og med en poetisk flertydighed, bærer musikken præg af den latinamerikanske baggrund. Det er som Grundtvig og Halfdan Rasmussen på vandring i Latinamerika, mens de er på vej til Himmelbjerget.

Kommentarer:

“Normalt bliver jeg hurtigt træt af at høre børnemusik men denne her nyder jeg virkelig selvom den kører hele tiden hjemme hos os.”
“Vi hørte den hele sommeren.”
“Din CD er en perle.”
“Teo bliver helt stille når han hører.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Moster Mies Orkester, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Moster Mies Orkester.

For booking af Moster Mies Orkester ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  q min

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.