Søg
q min

Moster Mies Orkester

Moster Mies Orkester spiller lyst og energisk musik og får børnene til at danse, synge, grine og lave sjove bevægelser. En koncert, hvor børnene er med på mange planer. Her vil de møde et orkester med iørefaldende sange. Hver enkel sang er en historie, der driver af humor og poesi.

Når vi har slukket ”ildebranden”, skal vi ud at rejse. Vi besøger “Sukkermanden”, og vi kommer til troldeskoven. Vi spiser frokost med troldene, mens de slås om, hvem der skal bestemme. Vi danser, hopper og drømmer om stjernerne på himlen. Dukken, Moster Mie, er med på hele rejsen, hun danser og kommenterer koncerten, og vi møder flere af hendes sjove venner.

Moster Mies Orkester består af tre erfarne musikere med autodidakt eller konservatorieuddannet baggrund. Hver især har de erfaringer, der strækker sig lige fra argentinsk folkemusik, latin og salsa til nordisk folkemusik, børneteater og opera. 

Marco Martiri: vokal og guitar (Danmark/Argentina)
Fernando Massino: trommer og kor (Argentina)
Eduardo Zapata: elguitar og kor (Peru)

Mens sangene er på dansk med masser af humor, rim og med en poetisk flertydighed, bærer musikken præg af den latinamerikanske baggrund. Det er som Grundtvig og Halfdan Rasmussen på vandring i Latinamerika, mens de er på vej til Himmelbjerget.

Kommentarer:

“Normalt bliver jeg hurtigt træt af at høre børnemusik men denne her nyder jeg virkelig selvom den kører hele tiden hjemme hos os.”
“Vi hørte den hele sommeren.”
“Din CD er en perle.”
“Teo bliver helt stille når han hører.”

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet