Søg
MM 02

Motor Mille

Motor Mille er DR Ramasjangs seje pige med de lyse fletninger, der laver et fantastisk show, der vil få børn og voksne til at hoppe, dreje rundt og baske med armene. Alle børn og voksne er velkomne, når den seje pige fyrer den af med et fantastisk show. Motor Mille er god underholdning, hun synger, danser og laver spas med børnene, og hun sørger for, at de får alletiders sjove oplevelse.

Motor Mille Danseshow

De fleste børn kender Motor Mille ret godt, og det er ikke så underligt for de seneste år, har man på DR Ramasjang kunnet møde hende i mange forskellige sammenhænge. Du kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig med musik, sjov og ballade.

Motor Mille & Band

Alle børn og voksne er inviteret med, når Motor Mille, den charmerende pige med de lyse fletninger, fra Ramasjang, Monster Buster og Cirkus Summarum lægger vejen forbi. Børn og voksne kan opleve Motor Milles livlige univers på hyggeligste vis, når hun iført buksedragt og pilotbriller sammen med sit band leverer et festligt show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade.

Bandet betår af:

Mikkel Fisker: bas, kor.
Mads Fogt: guitar, kor.
Jens Daugaard: kapello, trommer, kor.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet