Motor Mille

Dans, musik og sjov.

mm 0 2

Del på de sociale medier

Motor Mille

Motor Mille er DR Ramasjangs seje pige med de lyse fletninger, der laver et fantastisk show, der vil få børn og voksne til at hoppe, dreje rundt og baske med armene. Alle børn og voksne er velkomne, når den seje pige fyrer den af med et fantastisk show. Motor Mille er god underholdning, hun synger, danser og laver spas med børnene, og hun sørger for, at de får alletiders sjove oplevelse.

Motor Mille Danseshow

De fleste børn kender Motor Mille ret godt, og det er ikke så underligt for de seneste år, har man på DR Ramasjang kunnet møde hende i mange forskellige sammenhænge. Du kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig med musik, sjov og ballade.

Motor Mille & Band

Alle børn og voksne er inviteret med, når Motor Mille, den charmerende pige med de lyse fletninger, fra Ramasjang, Monster Buster og Cirkus Summarum lægger vejen forbi. Børn og voksne kan opleve Motor Milles livlige univers på hyggeligste vis, når hun iført buksedragt og pilotbriller sammen med sit band leverer et festligt show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade.

Bandet betår af:

Mikkel Fisker: bas, kor.
Mads Fogt: guitar, kor.
Jens Daugaard: kapello, trommer, kor.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Motor Mille, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Motor Mille.

For booking af Motor Mille ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  mm 0 2

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.