NullerNix Band

Børnemusik

Del på de sociale medier

NullerNix for sjov – Børnemusik

Det går ikke stille af sig, når nullermanden (eller damen?) slår sig løs. Finurlige og frække anekdoter flyder frit fra den grå lever – det handler om støv og andet småkravl – og om at være lille og se verden nedefra.

Børnene inddrages til fagter, sang, dans osv. og stilen er jazz – i traditionel og swingende forstand – med afstikkere til pop, country, salsa, hip hop og blues…

NullerNix er et familieorkester, hvor alle kan være med (0-109 år). Showet tilpasses publikum såvel som arrangementets art.

 

NULLERNIX BAND
Cathrine Legardh – syngende nuller
Brian Mørk Hansen – guitar
Anders Mortensen – klaver

“Verden i børnehøjde – fed underholdning! Børn, forældre og bedsteforældre sad tryllebundne… Der var sange at synge med på, små fortællinger, sjove rekvisitter, energi og først og fremmest helt tæt kontakt med dem det hele handlede om: Børnene.”
RUDERSDAL BIBLIOTEKERNE, M. Ljungreen

“Kom i god stemning og dans sammen til denne swingende jazz-samling for børn, som handler om nullermænd og andre af dagligdagens finurligheder… God underholdning for børn!”
VORES BØRN

“NullerNix har på kort tid skaffet sig et navn som et af landets populæreste familieorkestre…”
BERLINGSKE, AOK

“…en række skægge og opfindsomme sange med udgangspunkt i nullermændenes mærkværdige verden (der ligner vores til forveksling), serveret såre musikalsk af Cathrine Legardh og hendes orkester. Både rørende og sjovt i al sin absurditet.”
INFORMATION, C. Munch Hansen

 

Tom McEwan og NullerNix

Tom McEwan og NullerNix er gået sammen om et finurligt og nostalgisk show, hvor Nullermanden møder Omsen og Momsen.

Nullermanden får på denne jazzdag besøg af en særlig grå gæst. Nye såvel som gamle NullerNix-sange præsenteres og showet krydres med toner fra de go’e gamle dage med bl.a. Omsen & Momsens ‘Fyfy skamme’. Tom McEwan og Nullermanden forundres over alt mellem himmel og jord – bl.a. de sorte nullermandsstammer helt nede i Afrika og verdens største trommestikker samt et mystisk (farligt?) nullermandsvaskebræt..s..slips!

Det handler især om nullermænd – den slags små grå væsener, der findes i enhver støvet afkrog, og som ofte må finde sig i at blive trådt på! Et frit fabulerende og musikalsk show, krydret med finurlige fortællinger og rekvisitter.

Frk. Legardh og Det grå guldorkester spiller op med jazz, blues, pop. alt sammen i gulvhøjde! Et familieorkester, som henvender sig til alle – men i særdeleshed børn i alderen 2-10 år og deres forældre. Koncerten tilpasses publikum og arrangementets art.

Frk. Legardh & Det grå guldorkester
Cathrine Legardh (sang)
Tomas Raae (kontrabas)
Brian Mørk Hansen (guitar)
Anders Mortensen (klaver)
Tom McEwan (percussion, sang mm.)

 

‘De fremmødte børn fik et sødt og varmt skud nuller-jazz, da Cathrine Legardh, jazzsangerinde og tidligere skolelærer, udfoldede sig i et spidsfindigt tekst-univers.. Nullerdamen og – mændene klarede det flot og virkede meget rutinerede udi kunsten at fange de små størrelsers interesse og koncentration.’
– Mads Pinholt, Aarhus International Jazz Festival 2008

‘Børn, forældre og bedsteforældre sad tryllebundne og hørte Cathrine synge og fortælle historier om det at være lille når verden er stor. Der var sange at synge med på, små fortællinger, sjove rekvisitter, energi og først og fremmest helt tæt kontakt med dem det hele handlede om: Børnene.’
– Marianne Ljungberg, Rudersdal Bibliotekerne, feb. 2007

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på NullerNix Band, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på NullerNix Band

For booking af NullerNix Band ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.