Søg
ole opfindere og huskehatten

Ole Opfinder og huskehatten

Velkommen i Ole Opfinders forunderlige værksted, hvor luften er tyk af skæve indfald og kugleskøre ideer.

Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med Oles geniale opfindelser. Samspillet mellem den meget forvirrede opfinder og opfindermaskinen som assistent skaber konstant forvirring og overraskelser under hele forestillingen, men er samtidig med til at holde lattermusklerne i gang.

Alt, hvad der kan gå skævt, går skævt, og ingen kan vide sig sikre.
Opfindermaskinen har helt sin egen måde at udtrykke sig på, og selv om Ole snakker med den og prøver at skælde lidt ud, er det sjældent, at maskinen hører ordentlig efter.

I røg og damp kæmper Ole Opfinder med sin genstridige maskine og prøver gennem hele forestillingen at bevise sin genialitet inden for opfinderkunsten. I bedste Georg Gearløs-stil vælter det frem med det ene mærkværdige påhit efter det andet. Lykkes det nogensinde Ole Opfinder at få maskinen til at hjælpe med at skabe den uovertrufne huskehat?

Ole Opfinder med sin magiske opfindermaskine tryllebinder publikum i et forrygende show, hvor alt kan ske.

Der er naturligvis tænkt på det hele: Ole medbringer selv professionelt lydanlæg og baggrundskulisse, så rammerne er perfekte, og publikums oplevelse bliver optimal.

Opfindershowet henvender sig til publikum i alderen 2–112½ år.
Publikum engageres aktivt i forestillingen, hvis de tør tage øjnene fra Oles rygende skøre maskine.

Inde i Ole Opfinder gemmer sig en af landets travleste tryllekunstnere og entertainere – multikunstneren Peter Pan, alias Julenissen Julius m.fl. – der med mere end 140 shows om året fornøjer både store og små overalt i landet.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet