Søg
orgelaben trommedyret cover bifald

Udstyret med en elektrisk klaver/koncertflygel, forskellige tangenter, en sort tusch og trommestikker, sprudler de to legekammerater af musikalsk talent og improviserede lydlandskaber. De skaber fængende melodier, svingende rytmer og øjeblikkelige sange, der får publikum til at føle sig involveret.

Carl Quist-Møller er en selvlært trommeslager, der ikke er bleg for at frembringe en andekald på scenen, men han er også kendt som forfatter og har både uddannelse som animator og tegner. Han har blandt andet fortalt løgnehistorier i DR børne-tv, designet Jungledyret Hugo og senest udgivet Læsepadden Pede og bogserien Sandkassen.

Michael Sunding, pianist/sanger/sangskriver/komponist, føler sig hjemme i stort set enhver genre inden for musik; lige fra jazz og nordisk folketone til gospel, blues, funk, balkan, salsa og soul. Han er legesyg, intens og udadvendt på scenen og har en forkærlighed for swingende grooves og smukke melodier. Han har modtaget anerkendelse fra anmelderne for albummet “P8 Ugens Album”, der blandt andet inkluderer Carl Nielsen-jazzfortolkninger. Han har optrådt ved koncerter både i ind- og udland med artister som Etta Cameron og Dr. Hook. Han har tidligere været lektor på Rytmisk Musikkonservatorium i København og har mange andre bedrifter.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet