Søg
paliette

Paliette

Ballonklovnen Paliette

Paliette går rundt med sit store ballonbælte og laver alle mulige sjove og spændende ballondyr til børnene med små historier, og alle dyrene får selvfølgelig øjne, så de bedre kan se børnene.

Ballonklovnen Paliette

# WALK-AROUND
# SCENESHOW
# KVALITETSBALLONER
# SMÅ OG STORE FIGURER
# UDDANNET I ENGLAND
# JUL, BALLONJULEMAND, RUDOLF, SNEMAND osv.

Med hurtig fingerfærdighed binder Paliette alt i balloner fra mus og elefanter til sværd, hatte og store pingo’er til Rasmus Klumps store glæde. Paliette gør ballondyrene ”levende” med øjne, så de kan se, og mund, så vi kan le.

Hvis der er tid, får de måske også et kælenavn i samråd med barnet samt barnets navn på hatten eller figuren.

Oplev også Paliettes specielle juleballonshow, som hun har med hjem fra England.

Varighed: 3 x 45 min.
Kan evt. også kombineres med Sminkeklovnen Paliette

Referencer:

”Jeg kan sige at det gik rigtig godt og hun fik rigtig meget ros og hun var rigtig god til børnene. Så vi har snakket om at vi gerne ville have hende igen til næste år. Så vi skal bare lige have dato’erne på plads også ringer vi til dig igen.” – Mitzie.

”Super fint – alle ungerne var glade for ballondyr. Det var rigtig fint – børnene var meget glade, vejret var perfekt og ballonerne var flotte.” – Trine Ridderberg Eismark.

”Det var bare super! Det er sikkert svært at leverer noget som en nybagt mor har forstillet sig inde i sit hoved, men det kunne Palliette. Det var bare så godt, og alle (børn som voksne) morede og hyggede sig. Det kunne ikke have været bedre.
Jeg håber du vil give Palliette mine varmeste hilsner og sige mange tak. Det var en fornøjelse og jeg vil klart anbefale Paliette til folk jeg kender.” – Amalie.

”Det forløb fuldstændig fantastisk! Hun var bare SÅ god, hun var meget nærværende. Børnene var vilde med hende. Det var en stor succes – de bedste anbefalinger til Paliette!” – Tina Børvig, Personalekonsulent, CO-RO FOOD A/S.

Sminkeklovnen Paliette

Ansigtsmaling

Sminkeklovnen Paliette er landets mest efterspurgte sminkeartist. Hun maler alt lige fra populære tegneseriefigurer til dyr, prinsesser og monstre, alt efter børnenes fantasi.

Ansigtsmaling/børnesminke når det er allerbedst.

Sminkeklovnen Paliette

# SUPER HURTIG
# GOD KVALITET
# TOP PROFESSIONEL
# UDDANNET MAKEUPARTIST (USA, England og Østrig)
# PROFESSIONEL ANSIGTMALING USA (testet)
# INTERNATIONAL
# BOOK OGSÅ SPECIAL JULESMINKE (se: Juleunderholdning med Paliette)

Paliette er landets mest efterspurgte og hurtigste ansigtsmaler. Hun kan male ALT fra populære tegnefilmsfigurer til dyr, prinsesser og monstre, alt efter barnets fantasi. Sminkningen afsluttes ofte med glimmer, som giver den perfekte finish.

Paliette kan også engageres som drilleklovn med sjov historiefortælling m.m. Et festligt og farvestrålende indslag, som børnene vil elske.

Varighed: 3 x 45 min.

Trylleklovnen Paliette

Børnetrylleri, close-up, sceneshow med børn på scenen og præmier.

Klovnen Paliette underholder med sit fortryllende trylleshow 20 minutter til glæde for børn og barnlige sjæle. Børn tages op på scenen, og der er fine præmier. Der kan bestilles en pose ballondyr til uddeling efter showet.

Varighed: 1 x 20 min.
Kan kombineres med Sminkeklovnen Paliette og Ballonklovnen Paliette til 3 x 45 min. optræden.

Referencer:

Danske Bank
DSB
Chr Rovsing A/S
Novo Nordisk
Tivoli
Bakken
Dansk Industri
FCK, Parken
Folketeatret
Bilka
Fisketorvet
Danica
Nordea
City 2
Inspiration butikkerne
Faxe
Færøerne

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet