Palle Pirat

Et af Danmarks sejeste familieshow

image 1 1

Del på de sociale medier

Palle Pirat - Video

Palle Pirat

Palle Pirat er kendt for sceneshows langt ud over det sædvanlige. Piraterne begejstrer både børn og voksne med musikalske shows, mange udklædninger og flotte rekvisitter.

Publikum mærker, at det er professionelle musikere, der optræder på scenen, og at de kan deres kram. Palle Pirat har lavet børneunderholdning i over 20 år, og de har opnået en stor fanskare gennem årene. I mange kredse er Palle Pirat blevet kult, samtidig med at en helt ny generation af børn er begyndt at tage musikken til sig.

Forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, går ikke forgæves til en Palle Pirat-koncert.

Ny single 2020:

 

Halloween Show

Palle Pirats Halloween Show er blevet rigtig populært.

Skynd dig at booke, hvis du endnu ikke har fundet uhyggelig morsom musik til efterårets arrangementer. Eller den helt rigtige børneunderholdning til sommerfesten.

Når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for hele familien. Både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) er i den vokale front, mens kaptajn Benni Rabalder (Nils Harbo) står for diverse instrumenter.
Efter showet er der “Meet & Greet”, hvor børnene kan hilse på piraterne, få taget selfies og få et autografkort med hjem.

Palle Pirat Juleshow

Der er masser af julesang, julesjov og julespas i årets festlige og flotte familieshow fra Palle Pirat. Juleskæg og nissesjov er en forestilling, der fanger både lillebror, storesøster og svigermor. De to pirater er taget til Grønland for at besøge julemanden og rejser herefter ud på en mission for at sprede glæde, sang og humør. Undervejs leder Lisbet Syngesild efter den gode julestemning og den store sangskat.

Mellem alle løjer og finurligheder bliver der sunget sange som ”Endelig blev det jul”, ”Jeg vil ha’ de julegaver nu” og en masse andre julesange fra den populære cd ”Jul med Palle Pirat”. Publikum inddrages i showet. Børnene skal bl.a. lære julemandens dansevise med navnet ”Julspor, julmand og julenissesjov”.

Som altid fra Palle Pirat er showet en blanding af dialog, sang og musik og skønne optrin. En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik.

Medvirkende:

Lisbet Syngenisse (vokal): Lisbet Frisenette
Paparotti: Papegøjen
Honninghjerte: Hesten

Skatteøens hemmelighed

I foråret 2016 havde Palle Pirat premiere på jubilæumsshowet Skatteøens hemmelighed. Besætningen kommer ud på nye eventyr og oplever en masse spændende på en palmeklædt sydhavsø, hvor de måske finder en skat. Men det kræver, at de skal finde ud af, hvor regnbuen ender, og hvad der står på den mystiske runesten.

Palle Pirat er kendt for liveoptræden og et spektakulært sceneshow, som begejstrer både børn og voksne med de gode sange, mange udklædninger og flotte rekvisitter. Skatteøens hemmelighed er et musikalsk, magisk og morsomt piratshow for hele familien.

Gennem årene har Palle Pirat fornyet sig, og det er altid spændende at opleve showet.

Udtalelser:

”Et brag af en sommerfest, hvor Bækkegårdens børns store idoler Palle Pirat, skabte en skøn og festlig stemning. Kan varmt anbefales til enhver festlig lejlighed.”
Kate Halbech, leder Børnehuset Bækkegården, Stenløse

”Palle Pirat optrådte med indlevelse og dramatiske udtryk og det var  næsten, som om vi havde skumsprøjt om ørene. Det gjorde ikke spor, at de voksne også nød de sjove iørefaldende sange.”
Jane Grøn, Formand for styregruppen i Mariager Børnekulturuge.

”Børnene havde en super oplevelse i dag i Krongården og syntes også denne gang at I var fantastiske”
Forældreforeningen Børnehuset Krongården, Sorø

”Palle Pirat sparkede festivalen i gang. Palle Pirat fik børnene helt op på dupperne ved åbningen af Frederikssund Festivalen torsdag, hvor billetterne var revet væk for 14 dage siden.”
Frederiksborg Amts Avis.

”Børnene havde en skøn dag og jeg som arrangør havde ro i maven over, at tingene blev håndteret professionelt. Udover god underholdning til børnene, var det faktisk også god musik at lytte til for de voksne.”–  Vibeke Jansteen, Alm. Brand.

”Efter at have haft besøg af Palle Pirat juleshow til hele 4 arrangementer kan jeg varmt anbefale showet. En meget positiv oplevelse for børn og deres forældre.”– Mette Bang, indkøber, Topdanmark, Ballerup.

”Juleshowet var rigtigt godt, har kun fået positiv respons tilbage på dem. De fik både børn og voksne med og var et kæmpe hit, så stort tak til dem.” – Djinnie Olesen, North Media, Søborg.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Palle Pirat, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Palle Pirat.

For booking af Palle Pirat ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  image 1 1

  Del på de sociale medier

  Palle Pirat - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.