Søg
palle pirat

Palle Pirat

Danmarks populære pirater præsenterer et nyt morsomt og musikalsk børneshow for hele familien.

Benni Rabalder er vendt tilbage til Honga Bonga-øen. Her møder han eneboeren Bob Bullermand, der både kan spille trommer og synge.

Og måske hjælpe Benni med at åbne den hemmelige skattekiste?

Danmark er åbnet op igen og Palle Pirat er klar med et splinternyt show, der byder på musik, sang, humor, masser af gags og som noget nyt også trylleri og magi.

Showet er en finurlig historie med skattekister, piratsværd, dødningehoveder og tryllenumre, indpakket i velklingende musik. Helt nye sange blandes med klassiske Palle Pirat-hits som ”Klar! Pirat! Start! og ”Honga Bonga-øen” og forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, går ikke forgæves til en Palle Pirat-koncert.

Klassisk kvalitet

Palle Pirat har underholdt de danske børnefamilier i mange år og gennem årene har op imod 500.000 mennesker oplevet Palle Pirat på landets musikscener. 

Med 9 albumudgivelser, egen YouTube-kanal med sjove musikvideoer og optræden til sommerfester, byfester, i børnehaver, skoler og institutioner og på biblioteker er Palle Pirat blevet et af Danmarks mest populære familieshows. Når Palle Pirat optræder, er der noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Nyt samarbejde

Nils Harbo har været med i alle årene og været sangskriver og manuskriptforfatter til Palle Pirat. Den rutinerede entertainer og musiker optræder som den tidligere cirkusdirektør, Benni Rabalder, der nu er blevet pirat og sejler de Syv Have tyndt og det Røde Hav blåt.

Som noget helt nyt har Nils Harbo i foråret 2021 teamet op med Anders Bøgelund og de har nu to søsat det nye show med titlen “Tilbage på Honga Bonga-øen”, hvor Anders Bøgelund spiller eneboeren Bob Bullermand.

Tag på nye eventyr med de to pirater 

Sammen har Nils Harbo og Anders Bøgelund skrevet den nye Palle Pirat forestilling, der både indeholder nye sange og klassiske Palle Pirat hits.

Publikum har taget ganske godt imod den nye version af Palle Pirat. De to pirater har en vidunderlig kemi på scenen, hvor musikalitet og humor er i højsædet. 

Vrøvlesangen og musikvideoen ”Bim Bam Buller” har taget publikum med storm og Palle Pirat har fået et nyt hit, der sammen med kendingsmelodien ”Klar! Pirat! Start!” sikrer at eventyret med Palle Pirat fortsætter.

Halloween Show

I denne særlige udgave af Palle Pirat Show, kan man opleve de to pirater Benni Rabalder og Bob Bullermand i en uhyggelig morsom forestilling.

Benni Rabalder mener selv han er meget modig, men hvorfor er han så bange for uhyggelige lyde? Og hvorfor tør han ikke åbne skattekisten? Og kan publikum gøre ham forskrækket? Og hvad gemmer der sig bag de røde klæder på scenen?

Palle Pirat har udgivet 9 albums og spillet utallige koncerter over hele landet på både store og små spillesteder og har gennem årene arbejdet sig op og er nu etableret sig som en af landets mest kendte børneshows. Altid med et forrygende humør, show, festlige kostumer og kvalitetsmusik, som både børn og voksne holder af.

I Halloweenshowet får man de mest kendte numre fra Palle Pirat at høre, herunder kendingsmelodien ”Klar! Pirat! Start!” samt et par nye uhyggeligt spændende Halloween-numre.

Det er Benni Rabalder (Nils Harbo) og Bob Bullermand (Anders Bøgelund) der står for løjerne.

Begge er rutinerede professionelle musikere, der har en alsidig baggrund som skuespillere og entertainere i det københavnske musik og teatermiljø.

Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows og når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Udtalelser

”Et brag af en sommerfest, hvor Bækkegårdens børns store idoler Palle Pirat, skabte en skøn og festlig stemning. Kan varmt anbefales til enhver festlig lejlighed.”
Kate Halbech, leder Børnehuset Bækkegården, Stenløse

”Palle Pirat optrådte med indlevelse og dramatiske udtryk og det var  næsten, som om vi havde skumsprøjt om ørene. Det gjorde ikke spor, at de voksne også nød de sjove iørefaldende sange.”
Jane Grøn, Formand for styregruppen i Mariager Børnekulturuge.

”Børnene havde en super oplevelse i dag i Krongården og syntes også denne gang at I var fantastiske”
Forældreforeningen Børnehuset Krongården, Sorø

”Palle Pirat sparkede festivalen i gang. Palle Pirat fik børnene helt op på dupperne ved åbningen af Frederikssund Festivalen torsdag, hvor billetterne var revet væk for 14 dage siden.”
Frederiksborg Amts Avis.

”Børnene havde en skøn dag og jeg som arrangør havde ro i maven over, at tingene blev håndteret professionelt. Udover god underholdning til børnene, var det faktisk også god musik at lytte til for de voksne.”–  Vibeke Jansteen, Alm. Brand.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet