Palle Pirat

Et af Danmarks sejeste familieshow

Del på de sociale medier

Palle Pirat - Video

Palle Pirat

Palle Pirat er kendt for sceneshows langt ud over det sædvanlige. Piraterne begejstrer både børn og voksne med musikalske shows, mange udklædninger og flotte rekvisitter.

Publikum mærker, at det er professionelle musikere, der optræder på scenen, og at de kan deres kram. Palle Pirat har lavet børneunderholdning i over 20 år, og de har opnået en stor fanskare gennem årene. I mange kredse er Palle Pirat blevet kult, samtidig med at en helt ny generation af børn er begyndt at tage musikken til sig.

Forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, går ikke forgæves til en Palle Pirat-koncert.

Halloween Show

I denne særlige udgave af Palle Pirat Show kan man opleve de to pirater Benni Rabalder og Lisbet Syngesild i en uhyggelig morsom forestilling. Benni Rabalder mener selv, han er meget modig, men hvorfor er han så bange for uhyggelige lyde? Og kan publikum gør ham forskrækket? Og hvad gemmer der sig bag de orange klæder på scenen?

Et show altid med forrygende humør, festlige kostumer og kvalitetsmusik, som både børn og voksne holder af. I Halloween-showet får man de mest kendte numre fra Palle Pirat at høre, herunder kendingsmelodien ”Klar! Pirat! Start!”.

Efter forestillingen kan publikum hilse på piraterne, hvor der er lejlighed for både at få autografer og en selfie med hjem. Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) er i den vokale front, mens Benni Rabalder (Nils Harbo) står for den musikalske backing på diverse instrumenter. Begge er rutinerede professionelle musikere, der har en alsidig baggrund som skuespillere og entertainere i det københavnske musik- og teatermiljø.

Palle Pirat Juleshow

Der er masser af julesang, julesjov og julespas i årets festlige og flotte familieshow fra Palle Pirat. Juleskæg og nissesjov er en forestilling, der fanger både lillebror, storesøster og svigermor. De to pirater er taget til Grønland for at besøge julemanden og rejser herefter ud på en mission for at sprede glæde, sang og humør. Undervejs leder Lisbet Syngesild efter den gode julestemning og den store sangskat.

Mellem alle løjer og finurligheder bliver der sunget sange som ”Endelig blev det jul”, ”Jeg vil ha’ de julegaver nu” og en masse andre julesange fra den populære cd ”Jul med Palle Pirat”. Publikum inddrages i showet. Børnene skal bl.a. lære julemandens dansevise med navnet ”Julspor, julmand og julenissesjov”.

Som altid fra Palle Pirat er showet en blanding af dialog, sang og musik og skønne optrin. En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik.

Medvirkende:

Lisbet Syngenisse (vokal): Lisbet Frisenette
Paparotti: Papegøjen
Honninghjerte: Hesten

Skatteøens hemmelighed

I foråret 2016 havde Palle Pirat premiere på jubilæumsshowet Skatteøens hemmelighed. Besætningen kommer ud på nye eventyr og oplever en masse spændende på en palmeklædt sydhavsø, hvor de måske finder en skat. Men det kræver, at de skal finde ud af, hvor regnbuen ender, og hvad der står på den mystiske runesten.

Palle Pirat er kendt for liveoptræden og et spektakulært sceneshow, som begejstrer både børn og voksne med de gode sange, mange udklædninger og flotte rekvisitter. Skatteøens hemmelighed er et musikalsk, magisk og morsomt piratshow for hele familien.

Gennem årene har Palle Pirat fornyet sig, og det er altid spændende at opleve showet.

Udtalelser:

”Børnene havde en skøn dag og jeg som arrangør havde ro i maven over, at tingene blev håndteret professionelt. Udover god underholdning til børnene, var det faktisk også god musik at lytte til for de voksne.”–  Vibeke Jansteen, Alm. Brand.

”Efter at have haft besøg af Palle Pirat juleshow til hele 4 arrangementer kan jeg varmt anbefale showet. En meget positiv oplevelse for børn og deres forældre.”– Mette Bang, indkøber, Topdanmark, Ballerup.

”Juleshowet var rigtigt godt, har kun fået positiv respons tilbage på dem. De fik både børn og voksne med og var et kæmpe hit, så stort tak til dem.” – Djinnie Olesen, North Media, Søborg.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Palle Pirat, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Palle Pirat.

For booking af Palle Pirat ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Palle Pirat - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.