Peddersen & Findus - Frank M

Børnemusik - Børneunderholdning

peddersen

Del på de sociale medier

Peddersen & Findus – Frank M

Selv store statsmænd er gennem tiden sluppet godt af sted med at have et standpunkt, til de tog et nyt. Så nu melder Frank M sig på den bane. Da Frank M for nogle år siden udgav cd’en med egne sange om Peddersen & Findus, svor Frank M, at han aldrig ville optræde med de sange i udgaver, hvor han lavede singback til de originale indspilninger. Altså sang til en udgave af musikken fra en cd uden sang.

Men dengang vidste han jo ikke, at han pludselig en dag skulle opleve det fantastiske, at DR Oline spiller sangene fra cd’en hver eneste dag, og at en masse børn pludselig kender hans sange.
Dertil kommer at albummet har solgt mere end 15.000 eksemplarer.

Siden udgivelsen har Frank M spillet intime, akustiske solokoncerter med sangene, og det har han bestemt tænkt sig at fortsætte med. Men han oplever også oftere og oftere at få forespørgsler om, at spille større forstærkede koncerter med sangene, og det egner de akustiske udgaver sig ikke til.

Så nu tilbyder Frank M forstærkede koncerter, hvor han stadigvæk fortæller historier om Peddersen & Findus og krydrer med sangene i de elektriske udgaver, som børnene kender fra radioen og cd’en.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peddersen & Findus – Frank M, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Peddersen & Findus – Frank M.

For booking af Peddersen & Findus – Frank M ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  peddersen

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.