Søg
peter og stoffer

Peter & Stoffer

Peter & Stoffer er: Peter Davidsen, sang, elguitar, spansk guitar og ukulele. Christoffer Larsen, sang, westernguitar, mundharpe og båthorn.

I 1997 mødte de hinanden i børnehaven Spliidsvej, Skagen. I løbet af det næste års tid fik de lavet en hel del ”larm og musik” i børnehaven, og i efteråret 1998 fik de deres debut som band. Det skete til en konference for pædagoger i Nordjyllands Amt, sammen med foredragsholderne Trine Jensen og John Engelbrecht.

Samme efterår deltog børnehaven i et projekt med titlen ”Lysets Land”, der blev afholdt af Skagen kommune. Peter og Stoffer lavede en workshop, hvor de ud fra egne erfaringer gav et bud på, hvordan man kan skabe et musisk miljø i en børnehave. Workshoppen blev senere gentaget ved to arrangementer under Dafolo; et i Roskilde og et i Billund.

I februar 2000 drog de så af sted på deres første og til dato eneste PR-tur, hvor de kørte landet rundt og spillede alt, hvad remmer og tøj kunne holde. I maj måned 2000 fik Peter & Stoffer så deres debut i fjernsynet. Det skete i TV2 programmet Go’ Morgen Danmark, hvor de spillede to sange: ”Kattekilling Rock” og ”Mariehøne Blues”.

Herefter er det bare gået slag i slag, og det vil være for omfattende at nævne alle de steder Peter & Stoffer har spillet, men her er et par at de største:

Dafolo
Dansk Pædagogisk Forum
Jysk Pædagogisk Forum
TV 2
Brenderup Hallen, Fyn
Messecenter Års
Pejsegården i Brædstrup
Skagen festival
Jelling Musikfestival
Frederikssund Festival
H.C. Ørsteds Parken, København
Sundbyvester Plads, Amager
Valby Kulturdage
Cirkusbygningen, København
Langelandsfestival
Nord Als Musikfestival

Peter & Stoffer koncerten er et flot, fantastisk, forrygende, fantasifuldt, fjollende, fejende og fængende musikfestfyrværkeri af egne og kendte børnesange, tilsat masser af lyde, fis, ballade og bevægelse. Peter & Stoffer optræder for børn og med børn på en levende og legende måde, hvor børnene bliver inddraget som aktive deltagere i koncerten. Målgruppen er 1-8 år.

Peter & Stoffer henvender sig til børnehaver, vuggestuer, forældre og børnearrangementer, SFO’er specialinstitutioner, alle slags festivaler, biblioteker, konferencer m.m. Kort sagt: Intet er for småt eller for stort.

Varighed: 1 x 60 min. el. efter aftale.

Skrevet om Peter & Stoffer:

”Peter & Stoffer tryllebandt de mange i næsten en time og de små nåede ikke at blive trætte – dertil var underholdningen ganske enkelt for sjov.” – Nordjyske Stiftstidende.

”Peter & Stoffer holder med forbløffende lethed den kæmpe børneskare i deres hule hænder.” – Fyns Stift.

”En hver der har hørt jer kan ikke undgå at blive inspireret af jeres engagement og syn på arbejdet med børn.” – Ole Albæk, direktør, Dafolo.

”Vi har to gange haft fornøjelsen af at engagere disse to gentlemen – den ene gang for en mindre gruppe pædagoger, den anden gang for en større gruppe dagplejere, ansatte i kommuner og fagforeninger. Begge gange var arrangementet en succes. Folk morede sig dejligt, slappede af, grinede, sang med, havde det godt.”

”Det er et par talentfulde, musikalske humørspredere de to.”

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet