Philipokus

Tryllekunstner - Juleunderholdning

Del på de sociale medier

Underholdning til børn og ældre – benyt Philipokus

Philip Solberg en af de helt nye stjerner indenfor trylleriet. Søn af en af Danmarks mest respekterede tryllekunstnere – Joachim Solberg, så talentet er ikke fra fremmede. Philip Solberg er gået sin egen vej ved at henvende sig til målgrupperne ”børn og ældre”.

Baggrunden er at Philip Solberg har erfaring med at arbejde med børn og ældre, derfor har han valgt at henvende sig til dette publikum: ”Jeg ved ofte, hvordan de tænker og det gør det let for mig at få kontakt med publikum”.

Philipokus er den figur publikum møder. En ung glad tryllekunstner, som virkelig kan sætte publikum i gang. Selv om man bare sidder på sin plads, skaber Philipokus ”action” både blandt børn og ældre.

Philipokus har trods sin unge alder i showbizz allerede været benyttet på Bakken sammen med Pjerrot, hvor han var blevet udvalgt blandt mange til at være med til ”En Magisk Dag på Bakken”.

Philipokus har bl.a deltaget med sit show ved ”støt brysterne” og “Red Barnet”. Philipokus benyttes til børnefester både private, i børnehaver og på skoler for de mindre klasser. Hans røde høje hat og kostume giver publikum noget at kigge på. Man tænker: ”En rigtig tryllekunstner”.

 

Showtime: 30 min.

 

Book Julemanden, hvor han på samme måde underholder publikum.

Showtime: 30 min.

Book Julemanden juleaften.

Han kommer i 15 min og kan benyttes til at dele gaver ud til børnene. Dette er en kæmpe oplevelse for børnene og de voksne ser ”julelystet” i børnenes øjne.

Julemanden og Philipokus er langt fra den dyreste, man kan finde, men han er meget underholdende.

 

Når Philipokus og Julemanden optræder, skal der blot være plads til et bord og en tryllekiste.

Hvis der er mere end 75 personer i lokalet, skal der stilles et trådløst headset samt et højtaler system + lydmand til rådighed.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Philipokus, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Philipokus

For booking af Philipokus ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.