Søg
philipokus

Philipokus

– underholdning til børn og ældre

Philip Solberg en af de helt nye stjerner inden for trylleriet. Søn af en af Danmarks mest respekterede tryllekunstnere, Joachim Solberg, så talentet er ikke fra fremmede. Philip Solberg er gået sin egen vej ved at henvende sig til målgrupperne børn og ældre.

Baggrunden er at Philip Solberg har erfaring med at arbejde med børn og ældre, derfor har han valgt at henvende sig til dette publikum: ”Jeg ved ofte, hvordan de tænker, og det gør det let for mig at få kontakt med publikum.”

Philipokus er den figur publikum møder. En ung glad tryllekunstner, som virkelig kan sætte publikum i gang. Selv om man bare sidder på sin plads, skaber Philipokus action både blandt børn og ældre.

Hans røde høje hat og kostume giver publikum noget at kigge på. Man tænker: en rigtig tryllekunstner!

Philipokus har trods sin unge alder i showbizz allerede været benyttet på Bakken sammen med Pjerrot, hvor han var blevet udvalgt blandt mange til at være med til ”Magisk Dag på Bakken”.

Philipokus benyttes til børnefester både private, i børnehaver og på skoler for de mindre klasser. Han har desuden deltaget med sit show ved Støt Brysterne og Red Barnet.

Varighed: 1 x 30 min.

Philipokus som julemanden

Hvor han på samme måde underholder publikum.

Når julemanden optræder, skal der blot være plads til et bord og en tryllekiste.

Varighed: 1 x 30 min.

Hvis der er mere end 75 personer i lokalet, skal der stilles et trådløst headset samt et højtalersystem + lydmand til rådighed.

Book julemanden til gaveuddeling

Han kommer i 15 minutter og kan benyttes til kun at dele gaver ud til børnene. Dette er en kæmpe oplevelse for børnene, og de voksne vil se julelys i børnenes øjne.

Den 23. og 24. december kun gaveuddeling mellem klokken 15-19 (kun på Sjælland) .

Philipokus eller julemanden er langtfra den dyreste, man kan finde, men han er meget underholdende.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet