Søg
p min

Preben Palsgaard

– en af Danmarks bedste bugtalere igennem 25 år

Preben har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til lidt sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker. Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at le sammen på tværs af aldersforskelle. Hans show appellerer til både børn og voksne. Pædagoger og andre voksne glemmer ligesom børnene, at dukkerne ikke er rigtige levende personligheder.

Poppe, den lille frække puddelhund, er nøglefiguren i dette program, og der er ikke et øje tørt, når det går op for hunden, at den kun er af træ.

Preben Palsgaard er morsom og overrumplende børne- og voksenunderholdning, når det er bedst.

Varighed: 1 x 40 min. eller 2 x 20 min.

Talende hunde og levende dukker

Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds familieshow. Han er en charmerende dansk-svensk gårdhund, som på forunderlig vis er i stand til at åbne munden ligesom en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen. En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen. Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund, som gerne fremviser en masse sjove tricks.

Ud over Charlie medvirker en mængde sjove ”dyr” fra Preben Palsgårds stalde. Den smådumme gris, Jodle Knud, den lille søde og næsvise puddelhund, Poppe, et par talende sko, der gerne vil synge, og den ustyrlige loppe, Viggo, som næsten altid kommer på afveje. Ved festlige lejligheder er selv den ondskabsfulde og modbydelige grib, Galle, med i forestillingen, og som regel er der også en tilskuer, der får lov at agere dukke.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet