Preben Palsgaard

Bugtaler

galle web 1 1

Del på de sociale medier

Preben Palsgaard

– en af Danmarks bedste bugtalere igennem 25 år

Preben har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til lidt sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker. Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at le sammen på tværs af aldersforskelle. Hans show appellerer til både børn og voksne. Pædagoger og andre voksne glemmer ligesom børnene, at dukkerne ikke er rigtige levende personligheder.

Poppe, den lille frække puddelhund, er nøglefiguren i dette program, og der er ikke et øje tørt, når det går op for hunden, at den kun er af træ.

Preben Palsgaard er morsom og overrumplende børne- og voksenunderholdning, når det er bedst.

Varighed: 1 x 40 min. eller 2 x 20 min.

Talende hunde og levende dukker

Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds familieshow. Han er en charmerende dansk-svensk gårdhund, som på forunderlig vis er i stand til at åbne munden ligesom en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen. En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen. Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund, som gerne fremviser en masse sjove tricks.

Ud over Charlie medvirker en mængde sjove ”dyr” fra Preben Palsgårds stalde. Den smådumme gris, Jodle Knud, den lille søde og næsvise puddelhund, Poppe, et par talende sko, der gerne vil synge, og den ustyrlige loppe, Viggo, som næsten altid kommer på afveje. Ved festlige lejligheder er selv den ondskabsfulde og modbydelige grib, Galle, med i forestillingen, og som regel er der også en tilskuer, der får lov at agere dukke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Preben Palsgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Preben Palsgaard.

For booking af Preben Palsgaard ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  galle web 1 1

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.