Prop og Berta

Dukketeater

prop og berta bifald

Del på de sociale medier

Prop og Berta

Historier om den lille tykke mand Prop samt hans talende ko Berta, og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne.

Spektakulært dukketeater i 3D, med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Herlige historier med masser af skæg og ballade af forfatteren Bent Solhof.

Prop og Berta er bedste venner og lever i et gammelt hus i udkanten af skoven. Inde i skoven bor den onde heks Fullatrix, som er fuld af magiske tricks og ved hjælp af disse, prøver hun at skræmme Prop og Berta til at flytte. De tager kampen op. Sammen med deres gode venner, tyttebøvserne, klarer de sig på finurlig vis igennem rigtig mange udfordringer. Se om det lykkedes heksen at skræmme Prop og Berta og deres venner.

Spektakulært dukketeater

Fortællingen om Prop og Berta vækkes til live i en sammenhæng, hvor det klassiske dukketeater og oplæsning gøres levende og samtidigt bringer digitale formidlingsværktøjer som film og visuelle effekter ind i genren. Dette giver en forestilling, der blander nærværet ved højtlæsning og dukketeater med det dragende og hurtige ved levende billedmedier. For Prop og Berta universet med den lille tykke mand og hans ko kan stadige tiltrække børn i dag, så de kan spejle sig i figurerne og måske lærer lidt om venskabets anatomi.

Dukkefører Kenneth Baun interagerer med børnene, uanset om det er et arrangement med få eller 400 tilskuere. I forestillingen er der tænkt på det hele. De flotte rammer med fladskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse, giver teatret et unikt udtryk. De kendte sange fra Prop og Bertas univers er naturligvis også en del af forestillingen.

Stykket er velegnet for børn op til 9 år, men er skrevet så der også er gode grin for de voksne tilskuere. Hvert år skiftes der mellem de mest populære fortællinger kendt fra cd, film og tv.

Grib chancen og tag med ind i eventyrets verden, der er elsket af både børn og voksne.

Anmeldelser

”Tak for en fantastisk oplevelse I i dag gav Bertram og hans Børnehave. Han er vildt stolt og nød forestillingen. Og at han fik lov til at holde Berta var stort for ham. Håber I nyder kagen ligeså meget som vi har nydt jeres forestilling. God tur hjem og sejt at I forsatte turen herover selvom vejret opførte sig som det gjorde. Dejligt arbejde I laver.” – Børnehuset Carlsro i Rødovre.

”Det var en rigtig god forestilling! Børnene var fuldstændig opslugte – det var en fornøjelse at se! Tak! Min dreng spørger desuden, om ikke han også snart kan komme ind og se Prop og Berta og spøgelsestyven – jeg har lovet ham at holde øje;) Tak for i dag!” – tilskuer på Københavns Hovedbibliotek.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Prop og Berta, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Prop og Berta.

For booking af Prop og Berta ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  prop og berta bifald

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.