Søg
kandis og pyrus

Pyrus og Kandis

Er på vej til alle børn, der holder af de to nisser og deres sange.

Pyrus og Kandis blev landskendt første gang, da TV 2 sendte julekalenderen Alletiders Jul i 1994. De blev straks meget populær blandt børn og voksne, hvor alle sang med på omkvædet: ”Jeg vil ha’ gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den” fra Pyrus’ sang ”Cool jul” og på  Kandis’ sang ”Glad i bad”. Her så man for første gang Pyrus fyre sin berømte luftguitar af.

Senere fulgte julekalenderne Alletiders Nisse fra 1995 og Alletiders Julemand fra 1997, hvor Pyrus og Kandis igen havde markante roller. Godt inde i det nye århundrede 2000 sendte TV 2 igen julekalender i december med de berømte helårsnisser i 24 helt nye afsnit af Martin Miehe-Renard, hvor Pyrus og Kandis atter havde hovedrollerne med en masse nye sange. I denne nye Pyrus-julekalender, som hed Alletiders Eventyr, var der som noget helt nyt indlagt tredimensionelle sekvenser, der kunne ses med et par 3D-briller.

En biograffilm med Pyrus og Kandis blev det også til i 2000. Den hed Pyrus på pletten, og den havde premiere sidst i november 2000. Foruden en cd med sangene fra julekalenderen, udkom der også en cd-rom med Pyrus.

Pyrus og Kandis har i rigtig mange år rejste rundt i hele landet i december, og der kommer altid et væld af børn, unge og forældre til deres show, for der hersker ingen tvivl om, at alletiders helårsnisser ”sætter gang i den, ramasjang og tjubang i den”, når de træder op på scenen.

Pyrus (solo)

Pyrus blev landskendt første gang, da TV 2 sendte julekalenderen Alletiders Jul i 1994. Han blev straks meget populær blandt børn og voksne.

De fleste kan sikkert synge med på: ”Jeg vil ha’ gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den” – den nye juleklassiker fra ”Cool Jul”. Det var også her, at man første gang så Pyrus spille en heftig luftguitar!

Senere fulgte julekalenderne Alletiders Nisse fra 1995 og Alletiders Julemand fra 1997, hvor Jan Linnebjerg igen havde den markante rolle som Pyrus. I 2000 sendte TV 2 igen julekalender med den berømte helårsnisse, Alle tiders Eventyr var noget helt specielt med tredimensionelle sekvenser, der kunne ses med et par 3D-briller.

En biograffilm med Pyrus er det også blevet til. I 2000 havde Pyrus på pletten premiere over hele landet. Desuden kan man møde Pyrus på cd og cd-rom.

Tv kan lave nye julekalendere og præsentere nye stjerner – men INTET slår Pyrus, som gennem mere end 30 år er blevet sendt og genudsendt i flere omgange og er indbegrebet af dansk jul og derfor elskes af både børn, unge og voksne.

Vi ved, at Pyrus trækker fulde huse og er derfor allerede booket til en lang række arrangementer i julemåneden, så har du planer om et godt arrangement for hele familien, er det allerede nu, du skal overveje et festligt 30 minutters show med den frække julenisse og efterfølgende autografer.

Pyrus i skikkelse af Jan Linnebjerg vil være et helt sikkert nissehit hos alle.

Pyrus kan også bookes til de voksnes julefrokoster som et helt særligt musikalsk og nostalgisk indslag.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet