ramasjang mysteriet bifald

Del på de sociale medier

Ramasjang Mysteriet LIVE

Et musikalsk show for børn i alle aldre!

Et af de mest sete programmer på DR Ramasjang tager seerne med ind i et spændende univers, med sjove skurke og svære mysterier, hvor mesterdetektiven Kristian forsøger at få den skyldige bag tremmer.

Nu er Kristian klar med et helt nyt show, hvor Kristian tager publikum med i opklaringen af et mysterium. Sammen følger de sporene og udelukker skurkene én for én.

Men hvem er skurken? Er det danseslynglen Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan eller den skøre jagtprinsesse Hanne Riffel? Er det Fru Pudderkvast, Camping Vagn, Reichardt Thomsen eller Preben Pølsesnak?

Syng med på de prisvindende sange fra programmet, og gør dig klar til at løse et rigtigt mysterium!

Varighed: ca. 45 minutter (kan tilpasses efter ønske).

Om Ramasjang Mysteriet

Ramasjang Mysteriet har taget Danmarks børn med storm. I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian sammen med en masse børn store mysterier i Ramasjang.

Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak eller en helt femte? Disse mysterier er bare nogle af de mange mysterier, Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære tv-program.

Nu har du chancen for selv at hjælpe Kristian, for hulen kommer rundt i hele landet og gør din dag lidt mere mystisk. Med sig tager Kristian et velspillende band, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik og mysterier!

Ramasjang Mysteriet blev i 2013 kåret som Danmarks bedste børneprogram og modtog året efter en pris for sangene fra programmet. Programmet er det mest populære på DR Ramasjang og Kristian har i mange år været én af de største værter på kanalen. Ramasjang Mysteriet kører i 2020 på DR Ramasjang med den ventede 5. sæson til glæde for alle børn der har savnet Kristian.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ramasjang Mysteriet, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Ramasjang Mysteriet.

For booking af Ramasjang Mysteriet ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  ramasjang mysteriet bifald

  Del på de sociale medier

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.