Søg
ramasjang mysteriet bifald 1

Ramasjang Mysteriet LIVE

Et musikalsk show for børn i alle aldre!

Et af de mest sete programmer på DR Ramasjang tager seerne med ind i et spændende univers, med sjove skurke og svære mysterier, hvor mesterdetektiven Kristian forsøger at få den skyldige bag tremmer.

Nu er Kristian klar med et helt nyt show, hvor Kristian tager publikum med i opklaringen af et mysterium. Sammen følger de sporene og udelukker skurkene én for én.

Men hvem er skurken? Er det danseslynglen Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan eller den skøre jagtprinsesse Hanne Riffel? Er det Fru Pudderkvast, Camping Vagn, Reichardt Thomsen eller Preben Pølsesnak?

Syng med på de prisvindende sange fra programmet, og gør dig klar til at løse et rigtigt mysterium!

Varighed: ca. 45 minutter (kan tilpasses efter ønske).

Om Ramasjang Mysteriet

Ramasjang Mysteriet har taget Danmarks børn med storm. I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian sammen med en masse børn store mysterier i Ramasjang.

Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak eller en helt femte? Disse mysterier er bare nogle af de mange mysterier, Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære tv-program.

Nu har du chancen for selv at hjælpe Kristian, for hulen kommer rundt i hele landet og gør din dag lidt mere mystisk. Med sig tager Kristian et velspillende band, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik og mysterier!

Ramasjang Mysteriet blev i 2013 kåret som Danmarks bedste børneprogram og modtog året efter en pris for sangene fra programmet. Programmet er det mest populære på DR Ramasjang og Kristian har i mange år været én af de største værter på kanalen. Ramasjang Mysteriet kører i 2020 på DR Ramasjang med den ventede 5. sæson til glæde for alle børn der har savnet Kristian.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet