RayRay 1

RayRay

Økologisk børnekoncert – hvor man kan surfe!

RayRay er et nyt stort navn på de danske børnescener. Han rejser rundt i hele Danmark på sit flyvende surfbræt og spiller solen frem. Med en masse glæde og musik fra hjertet laver RayRay et autentisk show, som sætter livet i et smukt og sjovt perspektiv. RayRay vandt Børn i byen Prisen 2017 for bedste børnekulturpersonlighed, han har udgivet albummerne ”En Magisk Rejse” og ”Løbelege” og haft musik i DR Ramasjang Radio.

Book RayRay og få en sjov, livsglad og tankevækkende oplevelse i ægte Hawaii-stemning. Børnene er selv med til at skabe koncerten og får muligheden for at hoppe op på et flyvende surfbræt og flyve af sted på en magisk rejse. I løbet af showet skal vi holde fri fra elektronikken, danse i bare tæer og lave et usynligt lejrbål. Vi skal ligge i hængekøje, synge og danse, imens vi laver regnbuer og finder det forsvundne smil.

Musikken og showet er meget velovervejet og kommer til at glæde både børn og voksne. Under koncerten får alle muligheden for at komme op på scenen, og efter koncerten kan man få taget et sejt billede på det flyvende surfbræt.

Man kan booke RayRay solo eller med band!

Hvad siger kunderne?

”En fortryllende rejse gennem et magiske univers. Var lige præcis det børn og voksne oplevede til ukulele festivalen. RayRay & Band leverede ægte Hawaii stemning med tropiske rytmer som spredte glæde, grin og varme. RayRay kommunikere med publikum, store som små på en helt unik måde, utrolig nærværende artist som tydeligt bare ELSKER at skabe en magisk stemning. Koncerten var en helt igennem FANTASTISK rejse at være med på!” – Udtalelse fra Ukulele Festival.

”I vinterferien underholdte RayRay med sine helt egne fantastiske sange og gode energi.
RayRay og bandet fik børnene til at danse, surfe og synge med, så der var gang i gaden. Professionelt og super godt.” Vibeke Qvist, Frederiksberg Centret.

”Sjældent har vi oplevet noget så livsbekræftende som til RayRays koncert. Teksterne er gode, sproget er sobert og rytmerne er tropiske og giver alle lyst til at danse med. Børnene dansede, hoppede og sang med – og vi fik lov til at spille med og prøve instrumenterne. Han forstår virkelig at komme ud over scenekanten og møde børnene med gejst og glæde i en sådan grad, at man bliver glad i låget af at være en del af dette show.” Janne Lenz, SFO-leder på Skanderborg Realskole.

En magisk jul – ho ho ho!

RayRay leverer julekoncert for hele familien. Der er jul i RayRays tropiske univers, og i troperne holder man også jul, så nu tager RayRay og hans palmenisser jer med på en magisk julerejse. Oplev at flyve af sted på surfboard og hjælpe julemanden med at dele gaver og glæde ud til alle. Hjælp med at finde ud af, hvem der er sure og finde deres smil, for det er jo jul. Topprofessionel underholdning er garanteret. Efter koncerten sluttes der af med det mest julede, der findes, nemlig ”Nu det jul igen”, imens der bliver danset rundt i en lang slange.

Koncerten er for alle børn og alle andre. RayRay kan bookes både solo og med band!

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet