RayRay

Børnemusik

Del på de sociale medier

RayRay - Video

Økologisk børnekoncert, hvor man kan surfe!
RayRay er et nyt stort navn på de danske børnescener. Han rejser rundt i hele Danmark på sit flyvende surfboard og spiller solen frem. Med en masse glæde og musik fra hjertet laver RayRay et autentisk show, som sætter livet i et smukt og sjovt perspektiv. RayRay vandt børn i byen prisen for “årets børnekulturpersonlighed 2017”, han har udgivet et album som hedder “En Magisk Rejse” og haft musik i DR Ramasjang Radio.

Hvad får i?
Book RayRay og få en sjov, livsglad og tankevækkende oplevelse i ægte Hawaii stemning. Børnene er selv med til at skabe koncerten og får muligheden for at hoppe op på et flyvende surfboard og flyve afsted på en magisk rejse. I løbet af showet skal vi holde fri fra elektronikken, danse i bare tæer og lave et usynligt lejrbål. Vi skal ligge i hængekøje, synge og danse imens vi laver regnbuer og finder det forsvundne smil. Musikken og showet er meget velovervejet og kommer til at glæde både børn og voksne. Under koncerten får alle muligheden for at komme op på scenen, og efter koncerten kan man få et sejt billede på det flyvende surfboard.

– Man kan booke RayRay som solo eller med band!

Hvad siger kunderne:

Ukulelefestival:
“En fortryllende rejse gennem et magiske univers. Var lige præcis det børn og voksne oplevede til ukulele festivalen. RayRay & Band leverede ægte Hawaii stemning med tropiske rytmer som spredte glæde, grin og varme. RayRay kommunikere med publikum, store som små på en helt unik måde, utrolig nærværende artist som tydeligt bare ELSKER at skabe en magisk stemning. Koncerten var en helt igennem FANTASTISK rejse at være med på!”

Frederiksberg Shopping Centre:
“I vinterferien underholdte RayRay med sine helt egne fantastiske sange og gode energi.
RayRay og bandet fik børnene til at danse, surfe og synge med, så der var gang i gaden. Professionelt og super godt.”

– Vibeke Qvist, Frederiksberg Centret

Real Skolens SFO:
“Sjældent har vi oplevet noget så livsbekræftende som til RayRays koncert. Teksterne er gode, sproget er sobert og rytmerne er tropiske og giver alle lyst til at danse med. Børnene dansede, hoppede og sang med – og vi fik lov til at spille med og prøve instrumenterne. Han forstår virkelig at komme ud over scenekanten og møde børnene med gejst og glæde i en sådan grad, at man bliver glad i låget af at være en del af dette show.”

– Janne Lenz SFO leder på Real Skolen Skanderborg

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på RayRay, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på RayRay

For booking af RayRay ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

RayRay - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.