Rumlerim

Børnemusik

DSC 4095

Del på de sociale medier

Rumlerim - Video

Rumlerim

– musik for rollinger

Rumlerim spiller musik for børn og voksne, der ikke har glemt at være børn. Orkestret synger naturligvis på dansk, og materialet er originalkomponerede børnesange med vitaminer til både hoved og ben.

Rumlerim er rytmisk musik med tekster om børneemner som leg, mad, slik, venner, motion, trafik,  gys og gru samt eventyr.

Orkesteret Rumlerim har udsendt cd’erne ”GYS & GRU og andre afskyelige sange”, ”Dyt, Båt KlinkKlang” og ”LEG”. De kan også høres på Rådet for Sikker Trafiks cd-udgivelser i Børnenes Trafikklub ”Split i børnehave”, ”Split og Krogh”, ”Befri Dyrene” og ”Børnenes Trafikklub – Greatest Hits”, sangene herfra er skrevet af Jan Irhøj, som har leveret sange til Børnenes Trafikklub gennem 25 år, bl.a. ”Max & Antonette” og ”Ole & Melanie”, som er kendt af rigtig mange børn og forældre.

Rumlerim er desuden med på følgende andre udgivelser: ”VoXeværk”, ”Juleskiven”, ”Doktor ”Karamba Lemamba”, ”Rumlerim for rollinger”, ”Vild med børnedans” og på hyldeste cd’en til ZOO 150 år: ”BRØL”.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rumlerim, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Rumlerim.

For booking af Rumlerim ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  DSC 4095

  Del på de sociale medier

  Rumlerim - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.