Søg
rytmetrolden Ann bifald

Rytmetrolden Ann

– rytmik, leg og bevægelse

Vi præsenterer energibundet og rytmetrolden Ann Nørgaard, der pakker tasken med hulahopringe, rytmeæg og ærteposer og drager fra Samsø ud i det ganske land for at besøge børn, der er til hop og spil, hink og klap, sjov og bevægende samvær.

Sammen med Ann skal vi danse, skrige og skråle, vrikke, trille og lege og bevæge os sammen med hinanden. Først øver vi spil, dans og rytmer for derefter så at lave det sammen med musikken fra hendes 3 CD’er – RYTMETROLDERIER + SÅ 3 & SÅ 4 + SPIL & SPRÆL – for os selv og for hinanden.

Til alle aktiviteter bedes publikum om at være aktive og bevæge sig. Der er plads til alle, og aktiviteten er for alle, også for dem der for længst har været børn.

Ann bruger egne kompositioner fra sine CD’er, der alle har tilhørende sangbog af samme navn, der kan købes til arrangementet.

Sangbogen er med til, at de deltagende voksne selv kan spille numrene og læse, hvordan sangene leges. Lige til at gå til. Alle kan få glæde af musikken og legene dertil fremover.

Vel mødt til en gang rytmesjov, der med garanti giver sved på panden!

Målgruppe: 0-6 år.

Arrangementet er egnet til både 25 og 525 personer.
Varighed: ca. 1 x 60 min.

 

Øvrige tilbud fra Ann Nørgaard

Rytmetrolderier – koncert sammen med guitarist Stefan Wolffbrandt.

Målgruppe: 0-10 år.

Forslag til spillested: vuggestuer, børnehaver, kirker, private fester som barnedåb og børnefødselsdage. Vi foreslår, at institutioner kan gå sammen og splejse om udgiften.

Bibliodrama – dramatiser bibelske fortællinger.

Tolderen og farisæeren eller Martha og Maria er de to lignelser, der bruges til leg med roller og sang. Alle lærer alle figurer, og man spiller det for og med hinanden. Det kan fint bruges som en del af gudstjenesten.

Det er også muligt at bestille Ann til at komponere sange til andre bibelske tekster.

Musikledsagelse: Ann på guitar eller mulighed for akkompagnement af Stefan Wolffbrandt, også på guitar.

Målgruppe: Fra 5 år til og med voksne.

Forslag til spillested: kirker, sognegårde, kristne skoler, til kristendomsundervisning, minikonfirmand eller konfirmandforberedelse.

Syng et eventyr – Med fagter og vers fortælles klassiske eventyr, som bagefter synges og leges.

Musikledsagelse: Anns CD RYTMETROLDERIER.

Målgruppe: Fra 3 år til og med voksne.

Forslag til spillested: børnehaver, skoler, klubber og private arrangementer.

Spil en pixibog

– manuskriptet står i de små bøger, som børnene skiftes til at vælge og derudfra sætter Ann børn og voksne igang med at dramatisere historierne om Rasmus Klump, Mumitroldene eller Madam And.

Målgruppe: Fra 3 år til og med voksne.

Forslag til spillested: børnehaver, skoler og biblioteker.

Musikforløb i institutioner

I interviewer børnene i jeres instituion om hvad det er for et sted I er og dettes værdier, sender stikordene til mig, jeg forfatter 5 – 7 sange med tilhørende lette fakter og instrumentspil, vi mødes en eller 2 gange pr. uge i en periode på 2 – mdr. og slutter af med at lave en interaktiv fremvisning for familierne.

Forløbet kan også sluttes ved at vi indspiller sangene i et studie og der bliver skabt en lækker sangbog med tegninger og illustrationer.

Forslag til spillested: børnehaver og skoler.

Workshops for lærere og pædagoger

Jeg instruerer og inspirerer jer i brug af musik og leg ud fra mine 3 udgivelser – og tilpasser det jeres arbejdsplads så vi får nogle gode snakke om hvordan men skruer op og ned for aktiviteterne, udfordrer og sætter i gang til børn i alle aldre.

Når I selv leger og oplever musikkens opfordrende aktiviteter gøres det betydligt lettere at sætte noget i værk overfor ungerne.

Og så er det også bare sjovt at lege sammen – selvom vi er voksne!

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet