Søg
salmeswing

Sille og Palle

Børnekoncert

Sille og Palles koncert er en levende og interaktiv børnekoncert, hvor både børn og voksne deltager. Der vil blive danset og sunget til gamle klassikere fra den danske børnemusikskat, egne kompositioner og endda spontane melodier, der opstår undervejs. Som et par har de to musikere dannet par i 34 år og er nogle af landets mest erfarne kunstnere inden for koncerter og udgivelser for børn. Med omkring 100 årlige koncerter både i ind- og udland har de et imponerende bagkatalog.

De står også bag musikken til populære Ramasjang-programmer som “Rosa fra Rouladegade” og den kommende serie om “Lille Tut”. Glæd jer til at opleve Sille og Palle – det bliver en ren fest!

Salmeswing

Sille Grønborg og Palle Windfeldt spiller musik for og med de helt små. I 2011 udgav Sille og Palle i samarbejde med forlaget Bolden en cd med salmer for børn, der ledsagede den gennemillustrerede Børnesalmebogen.

Kirken fyldes af musik, når Sille og Palle spiller og synger. Når Sille og Palle holder Salmeswing-koncert, må der gerne både klappes, synges og danses i midtergangen. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer til hjertet, sanserne og dansebenene. Og mon ikke børnene selv får lov til at spille med, hvis ellers guitarerne vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram Rosa fra Rouladegade. Begge musikere har et hav af cd’er og koncerter bag sig. Derudover har begge musikere en omfattende musikerliv bl.a. i Tango Orkestret, Lydland og Orango Django.

ABC-koncert

Med rytmer, melodier og tegninger bliver det legende let at lære alfabetet. Sille og Palles ABC-koncert er en legende og lærerig oplevelse for de 4-8 årige fyldt med finurlige og sjove børnerim og alfabetet selvfølgelig. Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse fyldt med  farverige tegninger bladrer og synger børnene sig igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å.

Anbefalinger

”De to musikere skulle ikke bruge mange minutter før, de var på bølgelængde med børnene, som de inddrog i koncerten. Humøret var højt, der blev danset, sunget og ’rytmet’ i det smukke kirkerum, så det var en lyst.” – Menighedsrådenes Blad.

”Hej Sille og Palle. Ville bare lige give jer en tilbagemelding efter dagplejedagen. Vi har været meget glade for jeres underholdning. Dagplejerne melder tilbage, at børnene var optaget af musikken og I var rigtig gode til at gøre musikken interessant og levende. I kunne fastholde børnene og ideen med at putte guitaren og at den skulle sove, var rigtig fin og noget børnene kunne forholde sig til. Tak for et fint arrangement. ”– Anne Margrethe Jørgensen, Dagplejen Nord.

“Hele Bække kirke swingede og børnene fandt snart sammen i midtergangen hvor de dansede, klappede og sang med!” – Jyske Vestkysten.

Hent deres plakat her: PLAKAT

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet