Salmeswing

Børnemusik

Del på de sociale medier

Salmeswing - Video

Salmeswing

Sille Grønborg og Palle Windfeldt spiller musik for og med de helt små.

Kirken fyldes af musik, når Sille og Palle spiller og synger. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer til hjertet, sanserne og dansebenene. Og mon ikke børnene selv får lov til at spille med, hvis ellers guitarerne vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret spillede bl.a. med i børnejazzorkestret Djanzz, og de er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram Rosa fra Rouladegade. Begge musikere har et hav af cd’er og koncerter bag sig.

Derudover har begge musikere en omfattende musikerliv bl.a. i Tango Orkestret, Lydland, Orango Django.

Anbefalinger:

”De to musikere skulle ikke bruge mange minutter før, de var på bølgelængde med børnene, som de inddrog i koncerten. Humøret var højt, der blev danset, sunqet og ’rytmet’ i det smukke kirkerum, så det var en lyst.” – Menighedsrådenes Blad.

”Hej Sille og Palle. Ville bare lige give jer en tilbagemelding efter dagplejedagen. Vi har været meget glade for jeres underholdning. Dagplejerne melder tilbage, at børnene var optaget af musikken og I var rigtig gode til at gøre musikken interessant og levende. I kunne fastholde børnene og ideen med at putte gitaren og at den skulle sove, var rigtig fin og noget børnene kunne forholde sig til. Tak for et fint arrangement. ”– Anne Margrethe Jørgensen, Dagplejen Nord.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Salmeswing, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Salmeswing

For booking af Salmeswing ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Salmeswing - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.