Sille og Palle

Børnemusik

salmeswing 3

Del på de sociale medier

Sille og Palle - Video

Sille og Palle

Salmeswing

Sille Grønborg og Palle Windfeldt spiller musik for og med de helt små. I 2011 udgav Sille og Palle i samarbejde med forlaget Bolden en cd med salmer for børn, der ledsagede den gennemillustrerede Børnesalmebogen.

Kirken fyldes af musik, når Sille og Palle spiller og synger. Når Sille og Palle holder Salmeswing-koncert, må der gerne både klappes, synges og danses i midtergangen. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer til hjertet, sanserne og dansebenene. Og mon ikke børnene selv får lov til at spille med, hvis ellers guitarerne vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram Rosa fra Rouladegade. Begge musikere har et hav af cd’er og koncerter bag sig. Derudover har begge musikere en omfattende musikerliv bl.a. i Tango Orkestret, Lydland og Orango Django.

ABC-koncert

Med rytmer, melodier og tegninger bliver det legende let at lære alfabetet. Sille og Palles ABC-koncert er en legende og lærerig oplevelse for de 4-8 årige fyldt med finurlige og sjove børnerim og alfabetet selvfølgelig. Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse fyldt med  farverige tegninger bladrer og synger børnene sig igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å.

Anbefalinger

”De to musikere skulle ikke bruge mange minutter før, de var på bølgelængde med børnene, som de inddrog i koncerten. Humøret var højt, der blev danset, sunget og ’rytmet’ i det smukke kirkerum, så det var en lyst.” – Menighedsrådenes Blad.

”Hej Sille og Palle. Ville bare lige give jer en tilbagemelding efter dagplejedagen. Vi har været meget glade for jeres underholdning. Dagplejerne melder tilbage, at børnene var optaget af musikken og I var rigtig gode til at gøre musikken interessant og levende. I kunne fastholde børnene og ideen med at putte guitaren og at den skulle sove, var rigtig fin og noget børnene kunne forholde sig til. Tak for et fint arrangement. ”– Anne Margrethe Jørgensen, Dagplejen Nord.

“Hele Bække kirke swingede og børnene fandt snart sammen i midtergangen hvor de dansede, klappede og sang med!” – Jyske Vestkysten.

Hent deres plakat her: PLAKAT

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sille og Palle, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Sille og Palle.

For booking af Sille og Palle ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  salmeswing 3

  Del på de sociale medier

  Sille og Palle - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.