Sherif Haps & Guffe

Børneshow

Del på de sociale medier

Sherif Haps & Guffe - Video

Sherif Haps & Guffe

Sherif Haps er sherif i Lovløse Lille – en lille by i det vilde vesten.

I showet fortæller Sherif Haps lidt om de andre indbyggere i byen f.eks. om borgmesteren, der spiller ludo. Sherif Haps er jo ikke Sherif for ingenting, så selvfølgelig har han en ægte seksløber, men selv om Sherif Haps har skyderen i bæltet, er der ikke megen respekt at spore hos Guffe, som hele tiden driller Sheriffen.

Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en egentlig en grib, men medicinmanden har fortryllet Guffe, derfor er Guffe ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig, den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Sherif Haps & Guffe optræder på slap line med bugtaleri, mislykket magi, trylleri og ballondyr. Det et hæsblæsende show, der også indeholder klovneri, musik og sang samt masser af fis og ballede. Desuden deltager børnene aktivt i showet, hvilket altid giver overraskelser til stor begejstring for alle.

Sherif Haps & Guffe er hos en del af de mindste så populære, at de under hovedpuden sover med et billede – ikke af mor, far eller bedstemor – men derimod af Sherif Haps & Guffe.

Sherif Haps & Guffe har gennem de senere år turneret over hele landet med deres morsomme show og begejstret i tusindvis af glade danskere ved festivaler, sommerfester, byfester, forenings- og firmafester samt juleshows – alle steder med stor succes og lattergaranti for det fremmødte publikum.

Skipper Skæg

Vaskeægte pirat-kopi.
Skipper Skæg har sejlet rundt på de syv verdens have, ihvertfald i sin fantasi, og det selvom han er ikke så glad for vand, og da slet ikke vand som man skal sejle på!

Skipper Skæg fortæller i showet sandfærdige løgnehistoirer og skrøner fra livet som sørøver, hvor han har røvet alt lige fra Rasmus Klumps dagbog til sne fra nordpolen. Skipper Skæg følges altid med sin tro følgesvend papegøjen Sonya. Sonya har ikke meget respekt for Skipper Skæg, hun kalder ham for en “Pirat-kopi” og driller ham med alverdens løjer. Hun driller blandt andet Skipper Skæg med, at han har fået stjålet sit skæg, mens han sov. Stakkels Skipper Skæg…

Alle fra de største til de helt små morer sig, og er med i løjerne. Skipper Skæg har en stærk ballast som familie- og børneunderholder gennem mange år.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sherif Haps & Guffe, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sherif Haps & Guffe

For booking af Sherif Haps & Guffe ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Sherif Haps & Guffe - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.