Søg
sherif haps guffe cover1 bifald

Sherif Haps & Guffe

Med millioner af visninger på YouTube er Sherif Haps en toneangivende skikkelse inden for dansk børnemusik. Hans sange udgør et dynamisk univers, der fokuserer på leg, bevægelse og læring. Hvis du leder efter inspiration til pædagogiske ressourcer, så er vores blog et skatkammer af idéer.

Sherif Haps, kendt som Danmarks Skøreste Cowboy, regerer som sherif i den vilde og lovløse by, “Lovløse Lille.” Her har han sin sag med at opretholde lov og orden blandt byens borgere, der ikke altid viser den største respekt for deres sherif. En af hans mest bemærkelsesværdige udfordringer er hans uophørlige følgesvend, Gribben Guffe, der konstant driller og narrer Sherif Haps.

Gribben Guffe blev skænket til Sherif Haps af en indiansk medicinmand, men Guffe er ingen almindelig grib. Han er blevet fortryllet af medicinmanden og tror nu, at han er en papegøje, hvilket resulterer i en uafbrudt strøm af snak.

Sherif Haps er tilgængelig for booking til arrangementer, der henvender sig til børn og/eller børnefamilier. Dette inkluderer begivenheder som familiedage, byfester, sommerfester, fastelavnsfester, åbne byaftener, markeder, festivaler og indkøbscentre, blandt mange andre.

Giv dit arrangement et strejf af eventyr og underholdning med Sherif Haps, der er garanteret at skabe smil og glæde hos alle børn og deres familier.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet