Søg
skrubberne 2

Skrubberne

Folk og røvere i Kardemommeby

Skrubberne tager udgangspunkt i Thorbjørn Egners gamle historie fra 1955, hvor vi møder de tre røvere, Kasper, Jesper og Jonathan, og følger deres vej fra røvere til lovlydige borgere i Kardemommeby.

Børnene deltager aktivt i historien, som den skrider frem med rytmer, sang og bevægelse. Historien og de populære sange ledsages af rytmer udført på koste, blikdåser, grydelåg, gummistøvler, flasker, vandbaljer og lignende.

Denne Stomp-historie henvender sig til børn i aldersgruppen 5-11 år (0.-5. klasse).

Skrubberne har været rundt i det ganske land med dette forrygende show med stor succes.

Ensemblet Skrubberne

Dette rytmiske ensemble består af fem piger, som overvejende er uddannet fra konservatorier i Danmark med rytmisk musik og bevægelse som speciale. Ida Björg Leisin, Tine Olsen, Sara Boesen, Stine Kofod Larsen og Jeanette Højby.

 

Sidste nyt om Skrubberne

Cd-release: Pygmæen Pigwi og stemmen der blev væk.

Musikteatergruppen Skrubberne har her begået en svimlende underholdende og original plade med alt fra Pygmæsang, over Krokodille-Barbershop til Funky Jungle-Rap og en stille Regnskovs-Serenade.

Sangene afspejler historien om Pygæen Pigwi, som mister sin stemme og derfor tager ud på sit livs eventyr for at finde den igen.

Sammen med stifinderen Wubba må Pigwi liste sig gennem junglen, narre sig forbi de tumpede krokodiller, finde den cool medicinmad og bøje sig i støvet for den snobbede Dronning Kalimba, før de begge kan vende tilbage til Pygmæ-stammen til den overraskende finale og store bananfest.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet