Søg
spillopperne

Spil’opperne

– med det navn er der noget på spil!

En interaktiv koncert for børn, hvor Spil’opperne spiller rytmiske børnesange, som spænder over rock, calypso og bossa nova.

Børnene er med på klap, hop, tramp og sang og lærer sangene på stedet. Spil’opperne spiller klappesange, hoppesange og ekkosange, og nogle blandt børnene vil spille på marimba sammen med orkestret. Det er rytmisk musik, leg og bevægelse, eller som en pige sagde: ”Det er, som om musikken kommer ind i øret – og ud i benene.”

Koncerten er velegnet for børn i alderen fra 0-12 år og til arrangementer for familier. Spil’opperne spiller skolekoncerter, institutionskoncerter, koncerter på biblioteker, ved byfester og på festivaller og andre arrangementer.

Spil’opperne har bl.a. spillet på Plænen i Tivoli, ved Langelandsfestival, Copenhagen Jazz Festival, Musikhuset Aarhus, Køge Bugt Kulturhus, Karneval i Aalborg, Brædstrup Festival, Blaabjerg Børnemusik Festival, Nuuk Festival – og mange andre steder. Spil’opperne har også spillet koncerter i Sverige på svensk.

Spil’opperne har indspillet cd’en ”Ka’ Lypso hoppe? – og andre sange der bevæger børn”. Pressen skrev om cd’en: ”Musikalsk i himmelhøjde – pædagogisk i børnehøjde.”

Spil’opperne er:
Michael Milo Jørgensen, guitar, sang, komponist og forfatter.
Michael Holmberg, trommer.
Lars Johnsen, bas.

Anmeldelser:
TV 2/Lorry: ”Vaskeægte gennembrud i knæhøjde.”
DR1 TV-avisen: ”Spil’opperne var en tumleplads for børn.”
B.T.: ”Det er faktisk utroligt livsbekræftende at overvære.”
Læreren: ”Sprudlende og livsglad – med stor medleven undervejs.”
Pædagogen: ”Vi har 114 børn, der er glade for at synge og danse, så Spil’opperne var en stor succes.”
Cand.pæd. og forfatter: ”Ved en koncert med Spil’opperne er der noget på spil. Det er livsglæden der kan vindes.”
Børnebibliotekaren: ”En særdeles vellykket koncert, hvor ALLE, børn som voksne, havde 60 fornøjelige minutter. Tak for det.”

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet