Store Nørd

Børneunderholdning - Børneshows

storenord 440x294

Del på de sociale medier

Store Nørd

– sjov og kreativ formidling af naturvidenskab

Passionen og begejstringen for naturvidenskab lyser langt ud af brødrene Emil og Kåre fra Store Nørd, der som ingen andre formår at drage publikum ind i denne fantastisk spændende verden på en legende og lærerig måde.

Store Nørd er en tv-serie for børn og unge sendt for første gang i foråret 2005 på DR1. Serien går ud på demonstrere naturvidenskabelige teorier og forklare viden bag disse. I programserien Store Nørd formidles naturvidenskab på en sjov og kreativ måde, som gør børnene interesserede i naturvidenskab på et tidligt tidspunkt i deres skoleforløb. Programmet er en elegant blanding af leg og læring, som er med til at bringe naturvidenskabelige begreber og fænomener i børnehøjde.

Værterne, Emil og Kåre Nielsen, i Store Nørd-programmerne bygger alt fra svævebaner over undervandsscootere til golfkanoner. Søskendeparret er fra Ubby ved Kalundborg, og de har altid været vilde med naturvidenskab. Emil har en bachelorgrad i kemi fra Syddansk Universitet, og Kåre hoppede direkte ind og blev tv-vært, efter han fik sin eksamen på HTX.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Store Nørd, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Store Nørd.

For booking af Store Nørd ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  storenord 440x294

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.