Store Nørd

Børneunderholdning - Børneshows

Del på de sociale medier

Sjov og kreativ formidling af naturvidenskab

Passionen og begejstringen for naturvidenskab lyser langt ud af Emil og Kåre fra Store Nørd og som ingen andre formår de at drage publikum ind i denne fantastisk spændende verden på en sjov, legende og lærerig måde.

Store NØRD er en tv-serie for unge sendt for første gang i foråret 2005 på DR1. Serien går ud på demonstrere naturvidenskabelige teorier, og forklare viden bag disse.
Programserien Store Nørd formidler naturvidenskab på en sjov og kreativ måde, og dermed gør børnene interesserede i naturvidenskab på et tidligt tidspunkt i deres skoleforløb. Programmet er en elegant blanding af leg og læring, som er med til at bringe naturvidenskabelige begreber og fænomener i børnehøjde.

Brødrene Kåre og Emil Nielsen er værter i ‘Store Nørd’-programmerne, hvor de hver uge bygger alt fra svævebaner over undervandsscootere til golfkanoner.
Kåre og Emil Nielsen er fra Ubby ved Kalundborg, og de har altid været vilde med naturvidenskab. Emil har en bachelorgrad i kemi fra Syddansk Universitet, og Kåre hoppede direkte ind og blev tv-vært, efter at han fik sin eksamen på HTX.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Store Nørd, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Store Nørd

For booking af Store Nørd ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.