Tine Mynster

Børnemusik

tine09

Del på de sociale medier

Tine Mynster - Video

Tine Mynster

En koncert med nærvær og ørehængende dansemusik, hvor der skal hoppes, drejes og vrikkes, når musikken går i gang – og gang i den er der fra første takt.

Tine Mynster optræder i forskellige sammenhænge – alt afhængig af publikumsantal.

Tine Mynster kan bestilles til at underholde solo eller med band til aktive koncerter for børn og deres voksne.

Med sin glade udstråling synger og danser Tine Mynster sig igennem de største hits fra udgivelserne ”Balder” (2000), ”Hoppebolden” (2003) og ”Danseringen” (2006).

Tine Mynster spiller også aftenkoncerter med sange og fortællinger fra ”Godnitte Godnatte” (2008). Godnitte Godnatte-koncerten er oplagt til kulturaftner og open by night-arrangementer.

Eget anlæg medbringes.

Auto Otto med Tine Mynster

Auto Otto er en ganske særlig onkel, og han har et ganske særligt og vidunderligt værksted for alle, der elsker biler – og det gør Tine.

Tine Mynster synger, danser og fortæller om Auto Otto. Med sin glade udstråling, smittende humør og musikalske imødekommenhed synger og danser Tine sig igennem både nyskrevne og velkendte sange om biler. Der er sange om den vidunderlige Gravko, den seje Falckmand og Skraldebilen, der henter alt det, vi går og smider væk.

Velkommen til en helt ny forestilling skrevet af Tine Mynster og Gunvor Bjerre.

Tine Mynsters har følgende udgivelser bag sig: ”Balder” (2000), ”Hoppebolden” (2003), ”Danseringen” (2006) og ”Auto Otto” (2012). Derudover har Tine Mynster i samarbejde med Gunvor Bjerre udgivet ”Godnitte Godnatte” (2008) og ”Familien Nissen” (2009) – en julefortælling til små og store dansefødder.

Tine Mynster brænder for at skabe musikglæde med børn og deres voksne. Dette engagement for ny dansk børnemusik er blevet belønnet med et påskønnelseslegat i november 2006 fra Danske Populærautorer. Legatet kan ikke søges, men gives til bemærkelsesværdige præstationer.

Hoppe-Loppe koncert med MusikTine

En koncert med nærvær og ørehængende dansemusik. Med sin glade udstråling synger og danser MusikTine sig igennem sine største hits. Der skal hoppes, drejes og vrikkes, når musikken går i gang – og gang i den er der fra første takt.

MusikTines koncerter foregår i børnehøjde og tager udgangspunkt i børnenes musikalske univers. Musikken er skrevet og fremført, så den er nem at lære for alle.

Musikken til koncerterne er hentet fra Tine Mynsters udgivelser ”Balder” (2000), ”Hoppebolden” (2003) og ”Danseringen (2006) og ”Auto Otto” (2012) Derudover har Tine Mynster udgivet ”Godnitte Godnatte” (2008) – en samling helt nye aftensange til børn og deres voksne, og ”Familien Nissen” (2009).

Tine Mynster brænder for at skabe musikglæde med børn og deres voksne. Dette engagement for ny dansk børnemusik er blevet belønnet med et påskønnelseslegat i november 2006 fra Danske Populærautorer. Legatet kan ikke søges, men gives til bemærkelsesværdige præstationer.

I foråret 2007 åbnede Mynster Musik på Alrø Gamle Skole – et kursussted for børnemusik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tine Mynster, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Tine Mynster.

For booking af Tine Mynster ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  tine09

  Del på de sociale medier

  Tine Mynster - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.