Tormod Holm

Tegneworkshop

Tormod tegner bifald e1553256968787

Del på de sociale medier

Tormod Holm

Tormod Holm har altid tegnet, og det vil han blive ved med. Tormod har brugt sine tegninger til lidt af hvert. Mest af alt til at gøre sig selv glad. Han sidder gerne i time-, dage, uge- eller månedsvis og tegner. Nogle gange forærer han tegningerne væk. Pen og papir kan frembringe noget komplekst, og skal han selv sige det, smukt.

Tormod Holm tegneworkshop

Har du en tegner gemt i maven?

Tormod Holm lærer dig i tegneworkshoppen, hvordan man laver spændende og skæve billeder af kombidyr. Et kombidyr er et væsen, som er sat sammen af dele af et eller flere dyr.

Hvad siger du til at møde en Edderdille en mørk aften på vej hjem fra håndbold? Svømmer Kronrossen godt? Og er Pandamelen mon mere nuttet end mærkelig? Kom og tegn med!

Vi skal lave tegnede små forløb med udgangspunkt i temaerne: møde, venner, leg og slåskamp. Der kan også være tale om enkeltvise illustrationer. Tormod Holm viser egne tegninger og fortæller inspirerende historier undervejs.

Tormod Holm er forfatter, illustrator og professionel musiker. Han har illustreret et par bøger og er tilknyttet den danske reggae scene – i særdeleshed bandet Trolle og Tormod, der spiller reggae for børn og har optrådt omkring 800 gange i hele landet og såmænd også i udlandet.

Tormod har bl.a. spillet med Bikstok, Wafande, Klumben og Raske Penge, Pharfar, Cicilia, Natasja, Onkel Reje, Chapper og mange flere.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tormod Tegner, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Tormod Tegner.

For booking af Tormod Tegner ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Tormod tegner bifald e1553256968787

  Del på de sociale medier

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.