Søg
tormod tegner 6 bifald

Tormod Holm

Tormod Holm har altid tegnet, og det vil han blive ved med. Tormod har brugt sine tegninger til lidt af hvert. Mest af alt til at gøre sig selv glad. Han sidder gerne i time-, dage, uge- eller månedsvis og tegner. Nogle gange forærer han tegningerne væk. Pen og papir kan frembringe noget komplekst, og skal han selv sige det, smukt.

Tormod Holm tegneworkshop

Har du en tegner gemt i maven?

Tormod Holm lærer dig i tegneworkshoppen, hvordan man laver spændende og skæve billeder af kombidyr. Et kombidyr er et væsen, som er sat sammen af dele af et eller flere dyr.

Hvad siger du til at møde en Edderdille en mørk aften på vej hjem fra håndbold? Svømmer Kronrossen godt? Og er Pandamelen mon mere nuttet end mærkelig? Kom og tegn med!

Vi skal lave tegnede små forløb med udgangspunkt i temaerne: møde, venner, leg og slåskamp. Der kan også være tale om enkeltvise illustrationer. Tormod Holm viser egne tegninger og fortæller inspirerende historier undervejs.

Tormod Holm er forfatter, illustrator og professionel musiker. Han har illustreret et par bøger og er tilknyttet den danske reggae scene – i særdeleshed bandet Trolle og Tormod, der spiller reggae for børn og har optrådt omkring 800 gange i hele landet og såmænd også i udlandet.

Tormod har bl.a. spillet med Bikstok, Wafande, Klumben og Raske Penge, Pharfar, Cicilia, Natasja, Onkel Reje, Chapper og mange flere.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet