profil 1

Del på de sociale medier

Norden rundt i en trillebør fyldt med gode historier 

Bergur og Lone tager tit på ’Trillebørstur i Nord’, hvor de optræder for børn og andet godtfolk. De taler bedst igennem ord med musik og bevægelse på. På deres rejser møder de spændende mennesker og hører historier, der bliver til nye fortællinger, de tager med i trillebøren. For eksempel kommer parret ned på havets bund, bygger igloo, ser på isbjørne, flyver og danser med ørne, varmer sig ved bålet og alt muligt andet. Publikum er en skabende del af forestillingen, og alle er velkomne i trillebøren.

Efter forestillingen og en pause, finder de papir og farver frem. Børnene får kort over Norden, og der tales om alt det, de oplevede sammen under forestillingen og tegner det ind på kortet.

Bergur Fonsdal Johannesen, bassist, sanger, og producer. Han er aktiv på den færøske pop-scene som bassist, vokalist og co-producer. Desuden spiller han en del teater.

Lone Wernblad, musiker, sanger, komponist og billedkunstner. Hun har gennem flere år stået bag projekter og turnéaktiviteter med fokus på nordisk kultur, musik og historier for både børn og voksne.

Trillebørstur i Nord kan opleves på Teater festivalen i Nordenshus i Torshavn. Herefter tager de på turné i hele Norden.

Aldersgruppe og antal

3-5 år eller 5-8 år – højst 50 børn pr. forestilling.

Varighed

I alt omkring 2 timer fordelt således: Forestilling 40 min., spisepause 30 min., workshop 20-40 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trillebørstur i Nord, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Trillebørstur i Nord.

For booking af Trillebørstur i Nord ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  profil 1

  Del på de sociale medier

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.