Trolle og Tormod

Børneshows - Børneunderholdning

Del på de sociale medier

Trolle og Tormod - Video

Trolle og Tormods Opturs Børneshow

Hvis du leder efter noget helt unik og kompetent underholdning for børn, og du ikke allerede kender Trolle og Tormod, er du gået glip af noget, men behøver ikke at lede længere.

T+T har I mange år været en lille hemmelighed for en gruppe meget inkarnerede fans bestående af både børn og voksne, men rygtet om de to friske fyre der spiller reggae for børn, har efterhånden spredt sig til hele Danmark. Trolle og Tormod leverer varen hver gang og deres koncerter er fulde af fantastisk medrivende sange og godt humør.

De to musikere, der begge oprindeligt er skolelærere, har en helt særlig idé med deres musik; De vil bevise at sange man kan lære noget af, sagtens kan præsenteres på en sjov og underholdende måde. For T+T er det vigtigt at læring og bevægelse hænger sammen, og de har en mission om at forene hoved og krop. De har masser af sange med fede rytmer man kan bevæge sig til, men også sange der handler om alfabetet og tit i en skøn forening. Derfor er børnene (og deres voksne) hele tiden aktive deltagere og skabere af koncerten og det er bl.a. dét, der gør koncerterne så unikke og levende.

Vi garanterer at Trolle og Tormod sætter gang i både børn og voksne og I kan godt allerede nu begynde at glæde jer til en forrygende koncert med Trolle og Tormods Opturs Børneshow.

 

Målgruppe:

Børn i alderen ca. 4 til 11 år og deres forældre

 

Information:

www.trolleogtormod.dk

www.facebook.dk/trolleogtormod

 

Trolle, Tormod og Chappers Power Børneshow

Her er et festfyrværkeri af et show, der får børnene op at danse fra første tone.

Ud over scenekanten strømmer powerfulde sange i stilarter som jazz, reggae og rap – og fælles for det hele er, at der bliver spillet en umådelig god luftguitar af både publikum og musikerne på scenen.

De tre musikanter og entertainere har i en årrække optrådt for de små på alle landets forskelligartede scener. Budskabet er: Det skal være sjovt at lære noget!

 

Information:

Eget anlæg medbringes
Varighed: 1 x 45 min.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trolle og Tormod, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trolle og Tormod

For booking af Trolle og Tormod ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Trolle og Tormod - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.