Søg
trolle og tormod

Trolle og Tormods opturs børneshow

Hvis du leder efter noget helt unik og kompetent underholdning for børn, og du ikke allerede kender Trolle og Tormod, er du gået glip af noget, men behøver ikke at lede længere.

Trolle og Tormod har i mange år været en lille hemmelighed for en gruppe meget inkarnerede fans bestående af både børn og voksne, men rygtet om de to friske fyre, der spiller reggae for børn, har efterhånden spredt sig til hele Danmark. Trolle og Tormod leverer varen hver gang, og deres koncerter er fulde af fantastisk medrivende sange og godt humør.

De to musikere, der begge oprindeligt er skolelærere, har en helt særlig idé med deres musik; De vil bevise, at sange, man kan lære noget af, sagtens kan præsenteres på en sjov og underholdende måde. For Trolle og Tormod er det vigtigt, at læring og bevægelse hænger sammen, og de har en mission om at forene hoved og krop. De har masser af sange med fede rytmer, man kan bevæge sig til, men også sange der handler om alfabetet og tit i en skøn forening. Derfor er børnene (og deres voksne) hele tiden aktive deltagere og skabere af koncerten, og det er bl.a. dét, der gør koncerterne så unikke og levende.

Vi garanterer, at Trolle og Tormod sætter gang i både børn og voksne, og I kan godt allerede nu begynde at glæde jer til en forrygende koncert med Trolle og Tormods opturs børneshow.

Målgruppe: Børn i alderen ca. 4-11 år og deres forældre.

Trolle, Tormod og Chappers power børneshow

Her er et festfyrværkeri af et show, der får børnene op at danse fra første tone.

Ud over scenekanten strømmer power-fulde sange i stilarter som jazz, reggae og rap – og fælles for det hele er, at der bliver spillet en umådelig god luftguitar af både publikum og musikerne på scenen.

De tre musikanter og entertainere har i en årrække optrådt for de små på alle landets forskelligartede scener. Budskabet er: Det skal være sjovt at lære noget!

Varighed: 1 x 45 min.

Eget anlæg medbringes.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet