Søg
trylle trolle cover bifald

DET STORE FØLELSESSHOW

Trylle og Trolles store følelsesshow – Vi er værterne, og I er eksperterne!

En musikalsk rejse gennem følelserne, hvor børnene for én gang skyld er eksperterne.

Følelser kan være svære at forholde sig til, især hvis man er voksen. Mange voksne vil helst pakke dem ned i små æsker eller sætte dem ind på en hylde – eller på instagram. Børn derimod, er mere i kontakt med dem, og viser dem fra tid til anden uanset, hvor og hvornår.

Trylle og Trolle vil på en musikalsk og humoristisk måde, gerne belyse hvilke følelser der rør sig i os mennesker, og hvordan man kan blive dus med dem. I showet er der fokus på grundfølelserne der bor i os alle, og via interaktion, musik, sang og bevægelse, skaber Trylle og Trolle et rum for børnene hvor der er fokus på følelser, store som små.

For som de siger: ”Vi er værterne, og I er eksperterne!”

trylle trolle 5 bifald

Hvem er de?

Signe Trylle er sangerinde og trommeslager, og har i de seneste 8 år, udgivet musik i eget navn til den voksne musikscene. Trylle er derudover uddannet socialpædagog og har igennem sit arbejdsliv arbejdet med sorgbearbejdelse og de mere tabubelagte følelser.

Morten Trolle er sanger og guitarist, og har gennem årene spillet mere end 1000 koncerter for børn rundt omkring i landet, bla. med Trolle og Tormod og Reggae skal ud til børnene. Derudover er Trolle uddannet musik- og dansklærer
og underviser i musik på en specialskole.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet