Trylle Ole

Tryllekunstner - Ballonklovn

Del på de sociale medier

Når du booker Trylle Ole får du meget mere end blot en almindelig tryllekunstner. Du får en professionel børneentertainer med 15 års erfaring med underholdning for børn som fuldtidsbeskæftigelse.

I Trylle Ole´s show lægges der vægt på at få så mange grin frem som muligt. Det er et one man show med masser af situationskomik og publikumsdeltagelse. I showet bliver der også lavet forskellige dekorative ballonfigurer til de assisterende børn fra publikum.

Hvert år får Trylle Ole mange positive tilbagemeldinger fra glade og tilfredse arrangører. Trylle Ole får også mange genbookinger hvert år, og kan med sindsro garantere kommende arrangører fuld valuta for pengene.

Vil du have kvalitetsunderholdning for børn, så er Trylle Ole et spændende alternativ.

Trylle Ole kan også bookes som en walk around event til f.eks. åbent hus arrangementer o.lign., hvor han går rundt blandt gæsterne og laver ballondyr, tryller og spreder glæde og begejstring.

Læs mere på creativemagic.dk

 

Information:

Varighed: 1 x 40 min. el. 2 x 20 min.

 

Referencer:

Fyens Stiftstidende 1. maj 2012: “Trylle Ole tryllede og børnene boblede af grin. Og de 38 børn fra Tommerup Børnehave sang højt, men ikke så højt som de lo, da Trylle Ole overtog scenen. Nej, hvor han kunne trylle og nej, hvor havde han børnene i sin hule hånd.”

Ryttergården, Svendborg: “Hej Ole! Du kunne “trylle”fange alle børn – hold da fast. At se, hvordan ungerne var fuldstændig fanget af dig, var imponerende. Vi har de skønneste billeder af ungerne!
Derfor faldt min tanke på dig igen, da jeg nu står og skal afholde et arrangement for børn.

Nibe Nyt vedr. Farstrup Skole, Nibe: “I den halve time Ole svingede tryllestaven, skortede det ikke på hverken klapsalver eller latter. Det meste af salen stod på tæer og strakte pegefingeren så højt i vejret som muligt, hver gang tryllekunstneren bad om en assistent til at hjælpe med at trylle.”

Børnehuset Bjergby, Hjørring: “Tak for sidst – det var en rigtig god oplevelse at have dit besøg. Vi vil fortælle vidt og bredt om din optræden og din måde at håndtere og inddrage børnene. Det var bare helt unikt.”

Herlev Børnebibliotek: “Jeg synes du kommunikerede virkelig godt og var meget nærværende og opmærksom over for børnene. Du greb dem ved at overraske og være morsom på en meget uhøjtidelig og afvæbnende måde. Din optræden levede til fulde op til vore forventninger, eller mere end det. Jeg synes dit show var enkelt, overraskende, elegant og morsomt og meget charmerende udført. Alle børn og voksne morede sig og var imponerede. Dit show måtte gerne være lidt længere for min skyld, for jeg morede mig så godt. Jeg har anbefalet dig til flere andre biblioteker.” – Lise Sønderberg

Galaktosæmiforeningen Århus, arr. på Djursland: “Trylle Ole var suveræn god. Både til de små og til de store. “Det er bare i orden” var udtrykket flere gange fra publikum. Han tog virkelig kegler hos alle aldre med sin Close up magic. Så tak for en god aften fra os til en meget dygtig, sjov, rar og behagelig entertainer.
Venlig hilsen og god weekend! Gitte Østergaard

Nordre Skole SFO, Hobro: “Hej Ole. Tak for i fredags. Ungerne syntes det har været kanon godt. De havde travlt med at vise hvad de havde lært.”

SFO Pitten, Thyborøn: “Hej Ole. Børnene havde en fantastisk eftermiddag. Værkstederne var gode og de fik nogle sjove fif med sig og den store finale med showet var bare så forrygende! Mange tak for en rigtig god oplevelse.”

Højstrupskolens SFO, Odense: “Hej Ole, tak for sidst… Det var et rigtig godt show… med masser af grin…;-) En god start på en meget skyet fest… Både børn og forældre hyggede sig og du var rigtig god til at inddrage både børn og humor.”

Salbrovad SFO, Assens: “Hej Ole. Vi var absolut godt tilfreds med din optræden. Børnene havde en virkelig god oplevelse.”

Nyborg Private Realskole: “Det var en supergod forestilling, og alle blev tryllebundet og overraskede gang på gang.”

Kyst Camping Bogense: “Du er bare så god Ole.”

Mia´s konfirmation, Auning: “Hej Ole, Vi vil gerne sige dig 1.000 tak for en suveræn god underholdning, til vor datter (Mia´s) konfirmation 22. april 2007… Din optræden var en kanon oplevelse, og Alle syntes at det var en super idé. Der er ingen tvivl om at vor “lille” overraskelse med et trylleshow faldt helt i ALLE gæsternes smag, uanset alder, for alle hyggede sig meget under dit show… Så endnu en gang tak for at du var med til at gøre Mia´s dag endnu mere uforglemmelig.”

Marie Christoffersen, Århus: “Hej Ole. Tak for sidst. Det var et rigtig fint trylle-arrangement du leverede og sikke da en fantastisk kontakt, du havde til børnene. Alle var meget begejstrede, så jeg håber det er ok, at vi giver dit tlf. nummer og mail videre, hvis andre på et tidspunkt skal have lidt trylleri. Mange hilsner fra Marie”

Anders´ konfirmation: “Hej Ole! Som nævnt til dig på dagen, var din optræden med til at gøre dage ekstraordinær god. Ikke mindst for børnene, som der jo var en 30 stykker af, havde stor fornøjelse af dette “afbræk” i højtidelighederne. Du formåede at inddrage såvel børnene, som de voksne i det sjove og komiske univers. Vi taler stadig om, hvor svært det må have været, at lave dine numre, når der nu stod en rand af børn omkring dig, og holdt øje med hænder, lommer mv.
Vi kan herfra kun medgive vores bedste anbefalinger, og du vil bestemt være i vores tanker, såfremt der privat eller firmamæssigt vil være behov for lidt magi.” – Frank Larsen, Grenaa

Århus Kommunes Biblioteker: “Den århusianske tryllekunstner Ole Larsen tryllebandt alle tilskuere til forestillingen på Hovedbiblioteket d. 30.3. Forestillingen var rettet mod børn og Ole Larsen inspirerede på mesterlig vis børnene til at deltage i det efterfølgende trylleværksted, hvor han meget pædagogisk og med enkle hjælpemidler hjalp børnene over den første vanskelige start. Alle tryllebøger blev lånt ud den dag.”

Langå Bibliotek: “Vi takker for et rigtig godt trylleshow + værksted, hvor selv børnebibliotekaren gik hjem med et lille trick i ærmet.”

Århus Stiftstidende d. 22.02.01: “…Rønde Bibliotek har tidligere med stor succes haft besøg af tryllekunstneren Ole Larsen. Her flokkedes børnene om ham, dels for at overraskes og imponeres over hans fingerfærdighed og hurtighed, dels for selv at lure ham kunsten af. Fredag midt på eftermiddagen står Ole Larsen igen klar i børnebiblioteket…”

Lion Ferry A/S, Grenaa: “Børnene Jublede og selv de voksne måtte overgive sig, da Ole Larsen underholdt de mange gæster på Europafærgerne. En sikker succes – Også til næste år.”

Børnehaven Villa Himmelblå, Brædstrup v/ Horsens: “Hej Ole, det var super godt. Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra både børn og forældre. Du var rigtig god til at fange deres opmærksomhed, så kun positivt tilbage.”

Børnehuset Bjørnen, Hjørring: “Du havde en meget fin kontakt til alle børn. Alle var totalt opslugt af forestillingen hele vejen igennem. Det var tydeligt, at de følte sig i gode hænder. Den måde du taler til og med børnene på, mindede os om Bubber fra TV. Han har ligesom dig en helt speciel stil, som det kun er få, der magter. Din optræden levede i høj grad op til vore forventninger. Vi var alle meget positivt overraskede over hvor god du var – trods få remedier. Vi har kun rosende ord og siger dig mange tak for en god oplevelse.”

Børnehaven Kridthuset, Løgstør: Hej Trylle Ole, tak for sidst…..
Vi var utrolig glade for din underholdning vi har nu haft dig nogle år i træk og det må jo bevidne, at vi er fuldt ud tilfredse. Vi voksne tænkte dog, at vi har set din optræden ofte så vi vidste hvad der skulle ske……Men det er total lige gyldigt for børnene elsker det og er vilde med det og det er netop det der tæller i vores institution.
Tak for en god dag.

Dommerby børnehave, Skive: Hej igen Ole. Du levede helt op til børnenes forventninger. Vi spurgte dem da vi spiste
madpakker, og de synes at du var smadder god, især når du hængte hatten op på en knage. Forældrerne har også givet god feed back tilbage. Så vi er tilfreds. Mvh: Anne Marie Pedersen, Dommerby børnehave

Sunds Bibliotek: “Tak for en virkelig god trylledag! Børnene var virkelig grebet af det, kunne man se, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger.”

Børnehaven Baunehøj, Jerslev J: Hej Ole, alle var tilfredse med din optræden. Dog syntes børnene, at det var lidt “snyd”, at du ikke også kom igen om fredagen 🙂 Så det må siges at være positivt.
Med venlig hilsen Jill Tubbert Institutionsleder

Morud Friluftsbad: “Hej Ole, mange tak for et flot show i lørdags. Du fik stor ros af dem der var mødt op og du fik virkelig godt fat i de børn der var mødt frem.” – Formand Thomas Skovhus.

Børnehaven Uglereden, Nykøbing Mors: Hej Ole. Tak for sidst – Det var en fornøjelig oplevelse – som også billederne viser. Det var en dejlig forestilling, som ramte lige i plet – i forhold til børnene (ja, oss vi andre som stod tæt på og alligevel ikke kunne nå at se dine “tricks”.. ). Nogle af dem har nu snakket en del om, at det “var snyd, for man kan ikke trylle rigtigt”…men omvendt så forundres de stadig over det.. herligt !!!
Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag/aften, og vi har valgt at afsætte penge til en sådan oplevelse til børnene – som din forestilling. Det var det hele værd. Måske vender vi tilbage til dig næste år så…
Mange hilsner på vegne af alle i Uglereden, Dorte

Lokalrådet i Sdr. Felding v/Herning, Charlotte Ramsing: ” Tak for en god oplevelse. Vores samarbejde med Trylle-Ole var helt perfekt. Både børn, unge, voksne og ældre fik fornøjelsen af hans trylleri og ballonfigurer. Også omtalen i vores lokalavis var rigtig fin, så han ramte lige i plet!”

Guldagerskolens SFO, Esbjerg: “Hej Ole! Tak for sidst, det var en fornøjelse, at have dig på besøg. Børnene havde en rigtig god eftermiddag og vi så en del trylletricks i dagene efter. Mange af børnene havde også lavet trylleshows for deres familier da de kom hjem. Så det var en god oplevelse for alle.”

Janderup SFO, Varde: “Hej Ole. Vi vil gerne sig dig tak for en rigtig god forestilling. Vi kunne se på vores børn at de var meget opslugte. Mange hilsner Janderup SFO”

Børnehaven Mælkebøtten, Dybbøl: “Børnene var engagerede fra første øjeblik. Med små midler lavede du en stor forestilling. Både børn og voksne fik rørt lattermusklerne.”

Kolding Bibliotek: “Tak for et fint arrangement, som vi har fået flotte tilbagemeldinger på. Du gjorde dig også godt på TV!”

Ullerup Børnegård: “Det var enkelt, med få virkemidler men knaldgodt. Godt at du også tog udgangspunkt i børnene og gav dem tid til forundring og medindlevelse. Du fik en god latter frem i de enkelte børn.”

Børnehaven Toftebo, Almind v/ Kolding: “Hej Ole. Tak for sidst, det var en god optræden vi har nogle fantastiske billeder af børn som bare griner, vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger fra bøde børn og forældre.”

Hertug Hans SFO, Haderslev: “Hej Ole! Det var en meget fin forestilling og du ramte helt plet hvad angår målgruppen. Der er ikke noget som vi har snakket om du kunne have gjort anderledes eller bedre. Alle her på stedet var enige om at det var en rigtig fin forestilling.” Venlig hilsen Lise Andresen

Børnekælderen og Værestedet, Rødding Skole: “Vi syntes, at du gjorde det fremragende. Ikke kun børnene viste stor interesse for dit show, vi havde også indtryk af at de voksne var meget interesserede. Du var utrolig god til at tale til børnene og gøre det spændende og sjovt. Alt i alt havde vi alle en rigtig god dag, hvor du i høj grad var med til at gøre den spændende. Tak for det!”

Frederiksberg SFO: “Tak for en god forestilling hos os den 28. nov. – både børn, forældre og personale var glade for dit besøg.”

Maglegården, Haslev: “Hej Ole Larsen. Vi vil takke dig mange gange for en god oplevelse med dit trylleshow samt dine to værksteder. Personalet syntes også at det var morsomt og at du var god til at fange børnenes opmærksomhed.
Vi vil bestemt anbefale dig til andre institutioner.”

De Hvide Svaner Camping, Karrebæksminde v/ Næstved: “Ole Larsen havde børnene i sin hule hånd. Der blev tryllet og grinet.”

Det Grønlandske Landsbibliotek i Nuuk: “Vi var meget glade for din optræden og det levede fuldt op til vores forventninger. Vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra folk der var inde og se dit show på kulturnatten.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trylle Ole, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trylle Ole

For booking af Trylle Ole ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.