Trylle Thomas

Tryllekunstner - Ballonklovn

trylle thomas1

Del på de sociale medier

Trylle Thomas

– trylleshow for hele familien

Der er aldrig noget, som er sikkert, når Trylle Thomas går på scenen, for der er fuld fart med trylleri, gøgl og gags.

Man taber helt sikkert kæben, når Thomas tryller en bowlingkugle væk eller en flaske whisky frem fra den tomme luft. Og hvordan er det lige, at han får en træfugl til at finde præcis det kort, som én blandt publikum allerede har trukket fra bunken med spillekort? Eller hvad med de to tørklæder, der først bliver til ét, inden der igen er to tørklæder, men nu i nye farver? Desuden kommer børnene op på scenen og hjælper med at trylle.

Det er jeres valg, om det skal være scenetrylleri eller close-up trylleri. Sceneshowet varer typisk 30-40 minutter. Bagefter er der mulighed for at bede Thomas om at lave sjove ballondyr til børnene.

Close-up trylleri foregår lige foran næsen. Det kan være trylleri med kort, mønter, snørebånd eller tørklæder. Close-up trylleri er en god aktivitet i gågader, storcentre eller firmafester, hvor Thomas går rundt mellem bordene. Måske har I brug for blikfang på en messe. Det kan Trylle Thomas også hjælpe med. Ved Magisk Junior Weekend sluttede Thomas på en flot tredjeplads i close-up trylleri.

Trylle Thomas er meget fleksibel. Han går langt for at opfylde specielle ønsker. Ud over at trylle og lave ballondyr jonglerer han bl.a. med ildfakler.

Thomas’ mål er at blive professionel tryllekunstner. 6000 tilskuere er foreløbig hans største publikum. Thomas har optrådt med trylleri siden 2001 og leveret mange shows i Danmark og Grønland – showet kan ses af alle med en barnelig sjæl.

Ballonopsendelse

Opsendelser af 500 eller 1000 balloner skaber stor opmærksomhed og kan ses langt væk. Det er en rigtig god idé til byfester, bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer og mærkedage. Vi sørger for helium, ballonnet, balloner i de ønskede farver og tilladelse.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trylle Thomas, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Trylle Thomas.

For booking af Trylle Thomas ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  trylle thomas1

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.