Søg
tryllestoev cover1 bifald

Tryllestøv

– kendt fra TV2 og tidligere Danmarksmester i Børnetrylleri.

Tryllestøv leverer fantastisk underholdning, der inddrager publikum og giver en uforglemmelig oplevelse. Alle børn får en magisk tryllestav, det er dem, der kommer i centrum og bl.a. tryller med ild, fremtryller forskellige levende dyr og meget mere.

Tryllestøv tager publikum med til eventyrland, hvor alt kan ske. Børnene er stjernerne der med tryllestav fra deres pladser er med til at trylle. Andre på scenen som tryller med tryllestav, høj hat og tryllekappe.

Tryllekunstner Helle Lyngholm, som går under tryllenavnet Tryllestøv løfter festen op og giver en uforglemmelig oplevelse. Til alle trylleshows, er der efter showet tryllekoder til alle børn, via computeren kan de se små videoer så de kan lære at trylle derhjemme.

Der er udover trylleshow mulighed for at booke ballondyr, skattejagt, ansigtsmaling, hils på de magiske dyr (hold en slange eller kæl med kaninen Sne) og kreative workshop.

Underholdningspakke:

  • 30 min. Trylleshow (med levende dyr)
  • Gratis trylletricks til alle børn de får med hjem og de lærer hvordan man tryller med den på dagen (En tryllestav de kan lære trylle lille og stor)
  • Gratis tryllekoder til alle børn (Så de kan lære at trylle derhjemme via små videoer)
  • Gratis workshop efter showet (Hils på dyrene) 30-60 min. Hils på dyr, tag en selfie med en levende slange i hænderne eller kæl en kanin.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet