Vera & Bakkens Pjerrot

Børneshow - Børneunderholdning

vera pjerrot1 1

Del på de sociale medier

Vera & Bakkens Pjerrot

Vera og Pjerrot er klar til at indtage landet med deres vanvittige show for hele familien! Vera synger og danser og quizzer med børnene, og Pjerrot tryller, hvilket Vera ihærdigt prøver at sabotere – spørgsmålet er, om det vil lykkes hende at afsløre nogle af numrene!

Den kageglade Vera har i årevis huseret på tv, hvor hun har været vært på en lang række programmer, ikke mindst det store børne-gameshow Rutsj, som blev sendt sidste gang i 2006 på DR1. Derudover har hun været gæst i masser af underholdningsprogrammer fra Stjerne for en aften til Hit med sangen. Ud over sine mange optrædener landet rundt, har hun i flere år været konferencier på Åh Abe-koncerterne og Legoland Open-Air familiekoncerter.

Bakkens Pjerrot er en kendt og elsket af både børn og voksne. Med over 1000 år på bagen er Pjerrot verdens ældste klovnefigur, og i år 1800 kom han til Dyrehavsbakken i Klampenborg, lidt nord for København. Der har han tryllet, spillet mesterjakelteater, spist brændende blår, læst eventyr, lavet flotte ballondyr og lavet skæg og ballade med både med børnene og de voksne. Der er ingen tvivl om, at Pjerrot er børnenes ven, og når han ikke lige er hjemme i sit lille grønne hus på Bakken, rejser han land og rige rundt og underholder store som små!

I sommeren 2006 optrådte Vera og Pjerrot sammen på Friluftsscenen til Bakkens feriefester, noget de begge havde stor fornøjelse af – Pjerrot, fordi han havde fundet sig en assistent til sine tryllenumre, og Vera, fordi hun endelig havde fundet én, hun kunne hundse rundt med.

En forrygende, festligt og forrykt forestilling, der lægger stor vægt på interaktivitet med publikum – et af de sjoveste shows på markedet – skal simpelthen opleves live!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vera & Bakkens Pjerrot, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Vera & Bakkens Pjerrot.

For booking af Vera & Bakkens Pjerrot ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  vera pjerrot1 1

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.