Vera

Børneunderholdning

vera web12

Del på de sociale medier

Vera

Alle børn og efterhånden langt de fleste voksne kender Vera. I årevis har hun huseret på tv dels med sine egne programmer i Børne1eren, dels i det legendariske børne-gameshow Rutsj. Derudover har hun haft flere afstikkere til programmer for de voksne som f.eks. Stjerne for en aften, Det svageste led og ikke mindst Hit med sangen, hvor hun fik vendt op og ned på hele studiet!

En ting er sikkert: Når Vera kommer på banen, går det hverken kedeligt eller stille af for sig! Med sin uforskammede, vanvittige og fuldstændig politisk ukorrekte opførsel pløjer Vera sig med brask og bram ind i børn og voksnes hjerter, hvilket tydeligt kan ses ved hendes mange liveshows rundt omkring i landet.

Når Vera ikke laver tv, optræder hun overalt i landet – ved byfester, i storcentre, på festivaler, til firmaarrangementer o.l. Vera har også været det store trækplaster ved Dyrehavsbakkens familie-onsdage, ligesom hun i flere år har været konferencier ved Åh Abe-koncerterne samt Legolands Open Air-koncerter.

Vera – alias skuespilleren Michel Castenholt – bør opleves live, når hun kommer og sætter gang i løjerne med sine skøre påfund, stang-uretfærdige konkurrencer og iørefaldende sange fra sin cd ”Veras Greatest”.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vera, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Vera.

For booking af Vera ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  vera web12

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.