Sine og Frække Rikke

Bugtaler

sine og fraekke rikke 4 bifald

Del på de sociale medier

Sine og Frække Rikke

Sine, der er en af Danmarks bedste bugtalere, har i år suppleret sin underholdningspakke med et trylleshow. Det kan ikke overraske, at Sine, der er datter af Bakkens Pjerrot, også kan trylle og levere magi, der morer.

Nu kommer sommeren og alle tiders tilbud til større arrangementer for børn – byfest, indkøbscentre eller den helt vilde fødselsdagsfest. Sine er klar til at levere en tredobbelt underholdningspakke, der både indeholder et bugtalershow, et trylleshow og en omgang ballondyr til alle. Dette kan kombineres, som kunden synes, det vil passe til deres arrangement.

Sine og Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – superunderholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV 2’s talentshow Scenen er din, hvor hun tog alle med storm.

Børnene elsker Sine – eller rettere hendes skønne og meget frække dukker, der får sagt alt det, man ikke må sige. Men i showet bliver det hele sagt med en medrivende humor med kant og med fuld pedal på det danske sprog. Det er underholdning, så tårerne triller ned ad kinderne af grin på både børn og voksne. Helt uansvarligt og umoralsk – underholdning på 1. klasse.

Naturligvis er der stadig mange, der ikke har oplevet Sine live. Men til gengæld kender de hende fra tv-programmerne Børne1eren, Rundfunk, Go’ aften Danmark, SommerSummarum m.fl. Så skal det lige nævnes, at taler man om bugtalerteknik, så er Sine nummer et i Danmark og blandt de absolut bedste i Europa. Oplev Sine live og bliv overbevist – og giv dine børn, jeres gæster og dig selv en uforglemmelig oplevelse.

Sine er en meget erfaren underholder, der har optrådt overalt i Danmark. Sine har stået på en scene i over 30 år, da hun begyndte at optræde allerede som fireårig.

Sine underholder både ved den private fødselsdag med 20 børn og for mange hundrede børn på Langelandsfestivalen.

Varighed: 1 x 20 min. bugtalershow + 1 x 20 min. meet and greet – i alt 1 x ca. 45 min.
Eget anlæg medbringes.

Sine og Frække Rikke i kirken

Sine, der er en af Danmarks bedste bugtalere, har suppleret sin underholdningspakke med et show særligt henvendt til kirkerne.
Forestillingen leveres med kant og humor og naturligvis krydret med et drys alvor. Fundamentet er det danske sprog, hvor dukkerne kommer godt ud i alle hjørner. Showet henvender sig først og fremmest til familiepublikummet.

Sine og Frække Rikke tager fat på temaer som venskab, tro, håb, tilgivelse og kærlighed. Det er væsentlige emner som dukkerne dog ikke er helt enige om. Diskussionen mellem Sine, dukkerne og publikum er tilsat sange og en smule magi.

Jul med Sine, Frække Rikke og Gilbert

Sine og dukkerne har været i gang med juleforberedelserne og er klar til at underholde børnene med et julebugtalershow.

Meget kan siges om julen, og hvis Frække Rikke ikke får det sagt, så skal Gilbert nok få det ud over scenekanten. Børnene elsker Sines dukker, der ikke bander, men får sagt alt det, man næsten ikke må sige.

Her er et show i børnehøjde med julestemning og fuld pedal på det danske sprog, der kan gøre en julefest til en sikker succes. Showet kan efter aftale kan tilrettes dit særlige julearrangement. Man hygger sig, når man griner. I selskab med Sine, Frække Rikke og Gilbert er der hygge, så tårerne triller ned ad kinderne af grin.

Referencer:

Det var et KÆMPE HIT!!!!!! Flere af mine kollegaer sad bogstavlig talt og tudede af grin…Selv ælsker jeg nu Waldemar – han er skøøøn. Vores varehus chef Claus aka Doodi blev Sines nye dukke. Øj, jeg skraldgrinede – hun er virkelig virkelig dygtig, og jeg vil varmt anbefale Sine til andre som ønsker noget underholdning til en fest- Frække Rikke er en skøn skøn teenager, og som Sine selv siger, der er desværre alt for få kvindlige bugtalere – de bliver jo betalt for at knævre løs – he he he – alt i alt bekræftede det bare mit valg af underholdning var simpelthen i top!!!” – Jeanette, Kvickly, Helsingør.

Vi havde et fantastisk show med Sine og Frække Rikke, både børn og voksne havde en super sjov oplevelse. En meget professionel artist I har der. Vi vil helt sikkert kontakte jer igen næste år, hvis budgettet tillader underholdning på vores program.” – Trine Ledet Sørensen, Landsforeningen for arm/ben defekte & AMC.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sine og Frække Rikke, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Sine og Frække Rikke.

For booking af Sine og Frække Rikke ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  sine og fraekke rikke 4 bifald

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.