Søg
sine og fraekke rikke 1 bifald e1558124679284

Sine og Frække Rikke

Sine og Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – superunderholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV 2’s talentshow Scenen er din, hvor hun tog alle med storm.

Børnene elsker Sine – eller rettere hendes skønne og meget frække dukker, der får sagt alt det, man ikke må sige. Men i showet bliver det hele sagt med en medrivende humor med kant og med fuld pedal på det danske sprog. Det er underholdning, så tårerne triller ned ad kinderne af grin på både børn og voksne. Helt uansvarligt og umoralsk – underholdning på 1. klasse.

Naturligvis er der stadig mange, der ikke har oplevet Sine live. Men til gengæld kender de hende fra tv-programmerne Børne1eren, Rundfunk, Go’ aften Danmark, SommerSummarum m.fl. Så skal det lige nævnes, at taler man om bugtalerteknik, så er Sine nummer et i Danmark og blandt de absolut bedste i Europa. Oplev Sine live og bliv overbevist – og giv dine børn, jeres gæster og dig selv en uforglemmelig oplevelse.

Sine er en meget erfaren underholder, der har optrådt overalt i Danmark. Sine har stået på en scene i over 30 år, da hun begyndte at optræde allerede som fireårig.

Sine underholder både ved den private fødselsdag med 20 børn og for mange hundrede børn på Langelandsfestivalen.

Varighed: 1 x 20 min. bugtalershow + 1 x 20 min. meet and greet – i alt 1 x ca. 45 min.
Eget anlæg medbringes.

Sine og Frække Rikke i kirken

Sine, der er en af Danmarks bedste bugtalere, har suppleret sin underholdningspakke med et show særligt henvendt til kirkerne.
Forestillingen leveres med kant og humor og naturligvis krydret med et drys alvor. Fundamentet er det danske sprog, hvor dukkerne kommer godt ud i alle hjørner. Showet henvender sig først og fremmest til familiepublikummet.

Sine og Frække Rikke tager fat på temaer som venskab, tro, håb, tilgivelse og kærlighed. Det er væsentlige emner som dukkerne dog ikke er helt enige om. Diskussionen mellem Sine, dukkerne og publikum er tilsat sange og en smule magi.

For juleunderholdning med Sine se: Alletiders Julefest

Referencer:

Det var et KÆMPE HIT!!!!!! Flere af mine kollegaer sad bogstavlig talt og tudede af grin…Selv ælsker jeg nu Waldemar – han er skøøøn. Vores varehus chef Claus aka Doodi blev Sines nye dukke. Øj, jeg skraldgrinede – hun er virkelig virkelig dygtig, og jeg vil varmt anbefale Sine til andre som ønsker noget underholdning til en fest- Frække Rikke er en skøn skøn teenager, og som Sine selv siger, der er desværre alt for få kvindlige bugtalere – de bliver jo betalt for at knævre løs – he he he – alt i alt bekræftede det bare mit valg af underholdning var simpelthen i top!!!” – Jeanette, Kvickly, Helsingør.

Vi havde et fantastisk show med Sine og Frække Rikke, både børn og voksne havde en super sjov oplevelse. En meget professionel artist I har der. Vi vil helt sikkert kontakte jer igen næste år, hvis budgettet tillader underholdning på vores program.” – Trine Ledet Sørensen, Landsforeningen for arm/ben defekte & AMC.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet